Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="muratyuksel" data-source="post: 498191" data-attributes="member: 104163"><p>Kıymetli Hocalarım;</p><p></p><p>Malumunuz, takribi 1 haftadır resmi gazetede öğretim elemanı ilanları yayımlanmaya başlandı. Ancak, geçmiş ilanlarda istenen belgelerden farklı olarak, Yüksek Lisans ve Doktora dönemine ilişkin transkript istenen birçok ilanla karşılaşıyoruz. Lakin '<em>...yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak</em>' özel şartı ile çıkılan Araştırma Görevlisi kadroları için transkript istenmesi doğru mu? YL'ye yeni kaydolmuş bir kişinin transkripti nasıl olur? Transkript, ilgili lisans veya lisansüstü eğitimi tamamladıktan sonra mezkur dönemin derslerini ve edinilen puanları gösteren bir belge değil mi? </p><p></p><p>Acaba Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi ilanları birlikte yayımlandığı için; transkript, '<em>...yüksek lisans yapmış olmak</em>' kaydı ile yayımlanan Öğretim Görevlisi ilanlarını mı bağlıyor? Bu durumda üniversiteler eksik evrak nedeniyle başvuruları ön değerlendirmeden geçirmezlerse ihtilaf oluşmaz mı? </p><p></p><p> [MENTION=2365]Merve[/MENTION] Hocam, bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. </p><p></p><p>Şimiden ilginize ve zamanınıza teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muratyuksel, post: 498191, member: 104163"] Kıymetli Hocalarım; Malumunuz, takribi 1 haftadır resmi gazetede öğretim elemanı ilanları yayımlanmaya başlandı. Ancak, geçmiş ilanlarda istenen belgelerden farklı olarak, Yüksek Lisans ve Doktora dönemine ilişkin transkript istenen birçok ilanla karşılaşıyoruz. Lakin '[I]...yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak[/I]' özel şartı ile çıkılan Araştırma Görevlisi kadroları için transkript istenmesi doğru mu? YL'ye yeni kaydolmuş bir kişinin transkripti nasıl olur? Transkript, ilgili lisans veya lisansüstü eğitimi tamamladıktan sonra mezkur dönemin derslerini ve edinilen puanları gösteren bir belge değil mi? Acaba Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi ilanları birlikte yayımlandığı için; transkript, '[I]...yüksek lisans yapmış olmak[/I]' kaydı ile yayımlanan Öğretim Görevlisi ilanlarını mı bağlıyor? Bu durumda üniversiteler eksik evrak nedeniyle başvuruları ön değerlendirmeden geçirmezlerse ihtilaf oluşmaz mı? [MENTION=2365]Merve[/MENTION] Hocam, bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Şimiden ilginize ve zamanınıza teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...