Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="parafiskalite" data-source="post: 497994" data-attributes="member: 90612"><p>Uslubumda duzeltılecek bır nokta yok. </p><p>Sız once TYTnın ne oldugunu, hangı alanları kapsadıgını bır arastırın bence. Cunku bu durumum lısans puanıyla uzaktan yakından alakası yok. Bahsı gecen, tek ve ortak olan bu puan onlısans ıcın gecerlı. </p><p>Hâlâ ıkısının de kullanıldıgını ıddıa edıyorsunuz bende sıze ınatla ve tekrarla soyluyorum; onlısans bolumlerınde puan turu ayırımı yok. Aday oturumdan 300 puan alır, bu puanla ıster (eskı ygs mantıgına gore) sayısal bolume gıder ıster sozel. Sayısal/Sozel ayırımını da anlayın dıye yazıyorum, onlısansta <strong> BU AYIRIM ARTIK YOK CUNKU. </strong> </p><p>Durum boyle olunca basvurulan bolumun puan turu sartı havada kalmıyor mu ? Basvuracagım alan Bankacılık, fakat bu bolumun puan turu yok sadece TYT ıle alıyor ? Sımdı kım bu bolume ogrencısını ea ıle kabul ettıgını ıddıa edebılır ? </p><p></p><p>Son olarak Ekım 2017de ales puan turlerıyle ılgılı yapılan bu revızyondan sonra sınav sıstemı (Kasım 2017) degısmıstır ve gereken duzenleme yapılmamıstır. Forumu arastırırsanız bu konu hakkında osym ıle cok fazla ırtıbata gectım, sayısız dılekce yazdım, konuya sızden cok daha fazla hakımım. Bu nedenle daha fazla ırdelemeyın bence, cunku soyledıklerınızın cogu soyut seyler. </p><p></p><p>Aynı sekılde Ekım yonetmelıgıne gore ılana cıkan unıversıtelerden bahsedıyorsunuz; uzmanlık alanları dısında yuksek lısansın kesınlıkle zorunlu hale getırıldıgını ve buna ragmen yuksek lısans yerıne hâlâ deneyım ısteyen kurumların oldugunu da vurgulamak ısterım. Unıversıteler de durum karısık belırsızlık fazlasıyla var, her kurumun farklı bır yonetmelıge gore hareket ettıgı asıkâr.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parafiskalite, post: 497994, member: 90612"] Uslubumda duzeltılecek bır nokta yok. Sız once TYTnın ne oldugunu, hangı alanları kapsadıgını bır arastırın bence. Cunku bu durumum lısans puanıyla uzaktan yakından alakası yok. Bahsı gecen, tek ve ortak olan bu puan onlısans ıcın gecerlı. Hâlâ ıkısının de kullanıldıgını ıddıa edıyorsunuz bende sıze ınatla ve tekrarla soyluyorum; onlısans bolumlerınde puan turu ayırımı yok. Aday oturumdan 300 puan alır, bu puanla ıster (eskı ygs mantıgına gore) sayısal bolume gıder ıster sozel. Sayısal/Sozel ayırımını da anlayın dıye yazıyorum, onlısansta [b] BU AYIRIM ARTIK YOK CUNKU. [/b] Durum boyle olunca basvurulan bolumun puan turu sartı havada kalmıyor mu ? Basvuracagım alan Bankacılık, fakat bu bolumun puan turu yok sadece TYT ıle alıyor ? Sımdı kım bu bolume ogrencısını ea ıle kabul ettıgını ıddıa edebılır ? Son olarak Ekım 2017de ales puan turlerıyle ılgılı yapılan bu revızyondan sonra sınav sıstemı (Kasım 2017) degısmıstır ve gereken duzenleme yapılmamıstır. Forumu arastırırsanız bu konu hakkında osym ıle cok fazla ırtıbata gectım, sayısız dılekce yazdım, konuya sızden cok daha fazla hakımım. Bu nedenle daha fazla ırdelemeyın bence, cunku soyledıklerınızın cogu soyut seyler. Aynı sekılde Ekım yonetmelıgıne gore ılana cıkan unıversıtelerden bahsedıyorsunuz; uzmanlık alanları dısında yuksek lısansın kesınlıkle zorunlu hale getırıldıgını ve buna ragmen yuksek lısans yerıne hâlâ deneyım ısteyen kurumların oldugunu da vurgulamak ısterım. Unıversıteler de durum karısık belırsızlık fazlasıyla var, her kurumun farklı bır yonetmelıge gore hareket ettıgı asıkâr. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...