Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kadirk" data-source="post: 497868" data-attributes="member: 103678"><p>Hocam, Vahdet hocanın yazdığı o tweet 2019 için ondan daha öncede 2018 kalan kadroların aralık sonuna kadar kullanılması gerektiğini yazmıştı bu konuda YÖK de işlemleri hızlandırmalı diye bir şey dedi. Bilginize</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam, Sizde özellikle bunu savunuyorsunuz ama burada bir sürü kişi yazdı yönetmelik yürürlüğe girdi ama aralıkta bir sonraki yılın planlaması yapıldı bizim konustugumuz bu yıl zaten verilmiş veya istenmiş kadrolar bununla ilgili sadece 1-2- üniversite değil bir sürü üniversite yökden onay alma sürecini izliyor. Zaten aralık da da planlamaları yaptılar onların ilanları da vahdet hocanın dediği gibi şubattan itibaren çıkar. Bu durum cidden neden oluyor bilmiyorum ama yönetimsel birşey bazı üniversiteler herhalde direk cıktı bazılarıda kadrolar 2018 oldugu için hülasaten sorma gereği duygu. </p><p></p><p>İşte bende bunu öğrenmek için sizlere sordum. Ama YÖK e gönderme durumu kesinlikle var bunu vahdet hoca da yazmıştı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kadirk, post: 497868, member: 103678"] Hocam, Vahdet hocanın yazdığı o tweet 2019 için ondan daha öncede 2018 kalan kadroların aralık sonuna kadar kullanılması gerektiğini yazmıştı bu konuda YÖK de işlemleri hızlandırmalı diye bir şey dedi. Bilginize [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam, Sizde özellikle bunu savunuyorsunuz ama burada bir sürü kişi yazdı yönetmelik yürürlüğe girdi ama aralıkta bir sonraki yılın planlaması yapıldı bizim konustugumuz bu yıl zaten verilmiş veya istenmiş kadrolar bununla ilgili sadece 1-2- üniversite değil bir sürü üniversite yökden onay alma sürecini izliyor. Zaten aralık da da planlamaları yaptılar onların ilanları da vahdet hocanın dediği gibi şubattan itibaren çıkar. Bu durum cidden neden oluyor bilmiyorum ama yönetimsel birşey bazı üniversiteler herhalde direk cıktı bazılarıda kadrolar 2018 oldugu için hülasaten sorma gereği duygu. İşte bende bunu öğrenmek için sizlere sordum. Ama YÖK e gönderme durumu kesinlikle var bunu vahdet hoca da yazmıştı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...