Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akademi canavar" data-source="post: 497756" data-attributes="member: 98492"><p>Hocam bir seyi beklemiyolar o zaman zaman skntisi yoksa öyle eskisi gibi tum unilerin bi anda yayinladigi bir zaman araligi olmayacak yani diyelim x bolumunden su an da bi kadro çıktı 2 ay sonra bir tane daha cikar bu şekilde galiba zaten su anda da görüyoruz btek tek çıkıyo yani su bir kesin 31 aralika kadar geriye kalan 110 devlet uni kadroya hepsi birden çıkmayacak. Yani bu sistem kötü oldu eskiden ne güzel cok ciktigi su dönemlerde ne güzel oluyor du en azından sansimi deniyodum tam 4 kez yedekde kaldım ben en az ikisi torpilliydi bunlarin hoxam . Şimdi bekle ki unilerin keyfi gelsin de ciksin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akademi canavar, post: 497756, member: 98492"] Hocam bir seyi beklemiyolar o zaman zaman skntisi yoksa öyle eskisi gibi tum unilerin bi anda yayinladigi bir zaman araligi olmayacak yani diyelim x bolumunden su an da bi kadro çıktı 2 ay sonra bir tane daha cikar bu şekilde galiba zaten su anda da görüyoruz btek tek çıkıyo yani su bir kesin 31 aralika kadar geriye kalan 110 devlet uni kadroya hepsi birden çıkmayacak. Yani bu sistem kötü oldu eskiden ne güzel cok ciktigi su dönemlerde ne güzel oluyor du en azından sansimi deniyodum tam 4 kez yedekde kaldım ben en az ikisi torpilliydi bunlarin hoxam . Şimdi bekle ki unilerin keyfi gelsin de ciksin [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...