Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tumua" data-source="post: 497719" data-attributes="member: 98156"><p>Bu 10 gun sureci benim de bagli oldugum universitede konusulmaya baslandi. Muhtemelen Yöke izin icin gonderilen tartismali 2018 kadrolarini yök onaylayacak ve ilanlar gun yuzune cikacak. Kadrolarina Yök izni bekleyen okullar az buz degil. Buraya yansiyan var yansimayan var benim bulundugum bolge universitelerinin yuzde sekseni gondermis yöke. O kadar da az ve burada zikredilen kadar onemsiz bir mesele degil yani bu yök izni. Kisacasi beklenilen oranda ilan cikmamasinin ilk sebeplernden birisi olacak kadar ciddi bir konu. Evet biz de hocalar da tepkili ve sureci yanlis buluyorlar ancak universitenin yonetim kadrosunun yonlemdirmesi bu sekilde diye bir sey yapamiyorlar. En fazlasi diger universitelerdeki meslektaslarini aradilar ve benim okudugum bolumdeki hocalarin aradigi farkli unilerdeki meslektaslarinin hepsi de evet biz de gonderdik yökten izin bekliyoruz dediler: Kendi universitene bakin surec boyle degil diger universiteler yokten izin beklemiyorlar demek icin kanit arayan hocalar ulastiklari meslektaslarinda da durum ayni oldugunu gorduler. Yani bir cok universitede boyle isledigini goren hocalar da elleri kolari bagli bekliyorlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumua, post: 497719, member: 98156"] Bu 10 gun sureci benim de bagli oldugum universitede konusulmaya baslandi. Muhtemelen Yöke izin icin gonderilen tartismali 2018 kadrolarini yök onaylayacak ve ilanlar gun yuzune cikacak. Kadrolarina Yök izni bekleyen okullar az buz degil. Buraya yansiyan var yansimayan var benim bulundugum bolge universitelerinin yuzde sekseni gondermis yöke. O kadar da az ve burada zikredilen kadar onemsiz bir mesele degil yani bu yök izni. Kisacasi beklenilen oranda ilan cikmamasinin ilk sebeplernden birisi olacak kadar ciddi bir konu. Evet biz de hocalar da tepkili ve sureci yanlis buluyorlar ancak universitenin yonetim kadrosunun yonlemdirmesi bu sekilde diye bir sey yapamiyorlar. En fazlasi diger universitelerdeki meslektaslarini aradilar ve benim okudugum bolumdeki hocalarin aradigi farkli unilerdeki meslektaslarinin hepsi de evet biz de gonderdik yökten izin bekliyoruz dediler: Kendi universitene bakin surec boyle degil diger universiteler yokten izin beklemiyorlar demek icin kanit arayan hocalar ulastiklari meslektaslarinda da durum ayni oldugunu gorduler. Yani bir cok universitede boyle isledigini goren hocalar da elleri kolari bagli bekliyorlar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...