Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Körolasıkadro" data-source="post: 497710"><p>Kendi gözümle görüp , kulaklarımla duymasaydım işlerin bu şekilde işlediğine inanabilirdim. Ancak süreci bizzat yakınen takip ettim. Kadrolar senatodan çıktı ve direkt olarak "izin için" YÖK'e gönderildi. Bir yerlerden eksik veya yanlış bilgi alıyorsunuz veya bilgisini aldığınız kadrolar çok farklı statülerde işlem görüyor. Şu an üniversiteler kendilerine gelen yazıya itaat ederek 2018 yılı başında kendilerine verilen kadroları ilana çıkabilmek amacıyla YÖK'ten izin bekliyor. Ayrıca bu bilgiyi 2 farklı üniversiteden daha bizzat kendim öğrendim. Grupta da birçok kişi benim dediklerimi onaylayarak kendi üniversitesindeki durumun da aynı olduğunu aktarmış. Gönül ister ki sizin dediğiniz gibi her şey güzel şekilde ilerlesin ancak vaziyet belli. YÖK'ün medyaya duyurduklarına inanmak ben de istiyorum ancak YÖK saman altından su yürütmeye çalışıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Körolasıkadro, post: 497710"] Kendi gözümle görüp , kulaklarımla duymasaydım işlerin bu şekilde işlediğine inanabilirdim. Ancak süreci bizzat yakınen takip ettim. Kadrolar senatodan çıktı ve direkt olarak "izin için" YÖK'e gönderildi. Bir yerlerden eksik veya yanlış bilgi alıyorsunuz veya bilgisini aldığınız kadrolar çok farklı statülerde işlem görüyor. Şu an üniversiteler kendilerine gelen yazıya itaat ederek 2018 yılı başında kendilerine verilen kadroları ilana çıkabilmek amacıyla YÖK'ten izin bekliyor. Ayrıca bu bilgiyi 2 farklı üniversiteden daha bizzat kendim öğrendim. Grupta da birçok kişi benim dediklerimi onaylayarak kendi üniversitesindeki durumun da aynı olduğunu aktarmış. Gönül ister ki sizin dediğiniz gibi her şey güzel şekilde ilerlesin ancak vaziyet belli. YÖK'ün medyaya duyurduklarına inanmak ben de istiyorum ancak YÖK saman altından su yürütmeye çalışıyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...