Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akdmkruya12" data-source="post: 497693"><p>1- Her üniversite illa ilana çıkacak veya elindeki tüm kadro kontenjanını kullanacak ve bol bol ilana çıkacak diye bir şey söz konusu değildir.</p><p></p><p>2- Geçmiş yıllarda da birçok üniversite birçok yılı es geçmiş veya tek tük ilana çıkmıştır.</p><p></p><p>3- memurlar.net'in yaptığı haber inşallah üniversiteleri teşvik eder de ilana çıkmak isteyen üniversiteler ilana çıkarlar.</p><p></p><p>4- norm açığı olan tüm öğretim üyesi ve öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadro ilanlarında hiçbir şekilde YÖK'ten izim alınması söz konusu değildir. Kaynak: Az önce üniversitemiz genel sekreterine bu hususu sordum. Malumunuz üniversite genel sekreterleri senato toplantılarına raportör olarak iştirak ederler. Bana dedi ki, biz çıkacağımız ilanları önce YÖK'e sonra da direkt resmi gazeteye gönderdik. YÖK'e gönderme sebebimiz, onay alma değil, ilana çıkacağız bilginiz olsun sebebiyledir. </p><p></p><p>5- YÖK'ten izin almaya çalışan üniversiteleri sorduğumda, bunun çok saçma olduğunu ifade etti. Böyle bir şey YÖK'teki toplantıda konuşulmamış ve sadece norm sışı kadro talepleri için izin ve onay mekanizmasının devreye gireceğini söyledi.</p><p></p><p>6- Şuan için görünen tablo üniversitelerin öğretim üyesi kadrolarına her zaman olduğu gibi daha çok ehemmiyet verdiği ve öğretim elemanı kadrolarının biraz daha görmezden gelindiğidir. MAALESEF!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akdmkruya12, post: 497693"] 1- Her üniversite illa ilana çıkacak veya elindeki tüm kadro kontenjanını kullanacak ve bol bol ilana çıkacak diye bir şey söz konusu değildir. 2- Geçmiş yıllarda da birçok üniversite birçok yılı es geçmiş veya tek tük ilana çıkmıştır. 3- memurlar.net'in yaptığı haber inşallah üniversiteleri teşvik eder de ilana çıkmak isteyen üniversiteler ilana çıkarlar. 4- norm açığı olan tüm öğretim üyesi ve öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadro ilanlarında hiçbir şekilde YÖK'ten izim alınması söz konusu değildir. Kaynak: Az önce üniversitemiz genel sekreterine bu hususu sordum. Malumunuz üniversite genel sekreterleri senato toplantılarına raportör olarak iştirak ederler. Bana dedi ki, biz çıkacağımız ilanları önce YÖK'e sonra da direkt resmi gazeteye gönderdik. YÖK'e gönderme sebebimiz, onay alma değil, ilana çıkacağız bilginiz olsun sebebiyledir. 5- YÖK'ten izin almaya çalışan üniversiteleri sorduğumda, bunun çok saçma olduğunu ifade etti. Böyle bir şey YÖK'teki toplantıda konuşulmamış ve sadece norm sışı kadro talepleri için izin ve onay mekanizmasının devreye gireceğini söyledi. 6- Şuan için görünen tablo üniversitelerin öğretim üyesi kadrolarına her zaman olduğu gibi daha çok ehemmiyet verdiği ve öğretim elemanı kadrolarının biraz daha görmezden gelindiğidir. MAALESEF! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...