Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademibekleyen" data-source="post: 497593" data-attributes="member: 104333"><p>Öncelikle sarf ettiğiniz kelimelere lütfen dikkat edin ! Burası bilgi, fikir paylaşım platformu; kimsenin babasının hayır kurumu değil kimse de burada vahşi bir durumda değil "ağlayıp" "saldırma" sözcüklerinizi size iade ediyorum kendi bünyenizde bu kelimeleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ! Paylaşımımı yaparken yergi yaptığım kişiler için isim veya belirtme yapmadım, siz kendi üzerinize neden alındınız bilemem ama lütfen haddinizin sınırlarını kalitesiz kelime ve söylemlerinizle aşmayınız ! Öte yandan burası norm kadrolarla doğrudan alakalı bir platform olduğu için 400 sayfa da olsa 500 600 de olsa konuşulması gayet olağan lakin mevzuatta yazılan, yönetmelikle verilen karar kısacası kesin hüküm bildiren "tecrübe" meselesi gibi konular araştırılıp elde edilmesi gereken bilgilerdir, sayfalarca tartışılması gereken konu değil. İfâde edilenleri idrak etme konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz sanırım çünkü anlatmak istediğimiz mesele konuşulan konuların işimize yarayıp yaramayacağı değil sayfa başlığıyla alakadar olmasıdır. Sesimizi duyurma konusunda bir akıl hocalığı talep ettiğimizi sanmıyorum bu konuyla ilgili görüşlerinizi kendinizde barındırınız hiçbirimizin buna ihtiyacı yok. "Aralıkta şu kadar kadro, ocakta şu kadar" şeklinde umut verici cümleler beklentimizi nereden çıkardınız onu da anlayamadım bu da idrak sorununuzla alakalı sanırım... Bu konuda değindiğimiz mesele bu tarz umut verici konuşanların zamanında bu şekilde konuşmaması için uyarılmış oldukları halde ısrarla bu cümlelerine devam ettikleri ve sonuçta gelinen noktada söylemlerinin boş çıkması meselesidir. Siz puanlarınızı alıp 8 ay beklemişsiniz lakin bu sözcükleri sarf ettiğiniz kişilerin maddi manevi ne şekilde ne kadar süre beklediklerini bilemezsiniz. Hepimizin sinirleri, sınırları içinde bulundukları hal dolayısıyla oldukça gergin herkes yarasına bir merhem arama içerisinde. Hal buyken lütfen siz de sözcüklerinize ve paylaşımlarınıza dikkat ediniz ve daha fazla gerginlik ortamı oluşturmayalım. Herkese iyi günler dilerim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademibekleyen, post: 497593, member: 104333"] Öncelikle sarf ettiğiniz kelimelere lütfen dikkat edin ! Burası bilgi, fikir paylaşım platformu; kimsenin babasının hayır kurumu değil kimse de burada vahşi bir durumda değil "ağlayıp" "saldırma" sözcüklerinizi size iade ediyorum kendi bünyenizde bu kelimeleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ! Paylaşımımı yaparken yergi yaptığım kişiler için isim veya belirtme yapmadım, siz kendi üzerinize neden alındınız bilemem ama lütfen haddinizin sınırlarını kalitesiz kelime ve söylemlerinizle aşmayınız ! Öte yandan burası norm kadrolarla doğrudan alakalı bir platform olduğu için 400 sayfa da olsa 500 600 de olsa konuşulması gayet olağan lakin mevzuatta yazılan, yönetmelikle verilen karar kısacası kesin hüküm bildiren "tecrübe" meselesi gibi konular araştırılıp elde edilmesi gereken bilgilerdir, sayfalarca tartışılması gereken konu değil. İfâde edilenleri idrak etme konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz sanırım çünkü anlatmak istediğimiz mesele konuşulan konuların işimize yarayıp yaramayacağı değil sayfa başlığıyla alakadar olmasıdır. Sesimizi duyurma konusunda bir akıl hocalığı talep ettiğimizi sanmıyorum bu konuyla ilgili görüşlerinizi kendinizde barındırınız hiçbirimizin buna ihtiyacı yok. "Aralıkta şu kadar kadro, ocakta şu kadar" şeklinde umut verici cümleler beklentimizi nereden çıkardınız onu da anlayamadım bu da idrak sorununuzla alakalı sanırım... Bu konuda değindiğimiz mesele bu tarz umut verici konuşanların zamanında bu şekilde konuşmaması için uyarılmış oldukları halde ısrarla bu cümlelerine devam ettikleri ve sonuçta gelinen noktada söylemlerinin boş çıkması meselesidir. Siz puanlarınızı alıp 8 ay beklemişsiniz lakin bu sözcükleri sarf ettiğiniz kişilerin maddi manevi ne şekilde ne kadar süre beklediklerini bilemezsiniz. Hepimizin sinirleri, sınırları içinde bulundukları hal dolayısıyla oldukça gergin herkes yarasına bir merhem arama içerisinde. Hal buyken lütfen siz de sözcüklerinize ve paylaşımlarınıza dikkat ediniz ve daha fazla gerginlik ortamı oluşturmayalım. Herkese iyi günler dilerim... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...