Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Körolasıkadro" data-source="post: 497585"><p><strong>Araştırma Görevlisi Kadroları</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar aralık ayı içerisinde açılan araştırma görevlisi kadroları yeni norm kadro düzenlemesinden sonra oluşturulan kadrolar değil. Daha önce üniversitelere dağıtılan kadrolar izin alınarak ilana çıkılıyor. 2018 için yeni kadro düzenlemesinde olduğu gibi senatolardan çıkacak kadroların ilana çıkılması gibi bir durum söz konusu değil. Yök tarafından üniversitelere zaten 2018 kadrolarından elinizde kalan mevcut kadroların izinlerini isteyerek kullanabilirsiniz gibi bir yazı yollanmış. Yani yeni yönetmeliğin 2019 Ocak ayından itibaren geçerli olacağı bu durumda anlaşılmış oldu. 15 gün içerisinde YÖK ne kadar kadroyu onaylar orası belirsiz. Ama üniversite elindeki kadroları tükettiyse bu ay ilana arş.gör. olarak çıkamaz. Yeni kadro planlanmasıyla ocak ayını takip eden aylarda kadrolarını ilana çıkabilir. 15 gün içerisinde çok fazla ilan çıkacak deniliyor ancak ben buna ihtimal vermiyorum. YÖK 15 gün içerisinde gönderilen kadroları onaylamak için elini hızlı tutmayacak büyük ihtimalle ve bu nedenle 2019 kadrolarına kalacak bu iş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Körolasıkadro, post: 497585"] [b]Araştırma Görevlisi Kadroları[/b] Arkadaşlar aralık ayı içerisinde açılan araştırma görevlisi kadroları yeni norm kadro düzenlemesinden sonra oluşturulan kadrolar değil. Daha önce üniversitelere dağıtılan kadrolar izin alınarak ilana çıkılıyor. 2018 için yeni kadro düzenlemesinde olduğu gibi senatolardan çıkacak kadroların ilana çıkılması gibi bir durum söz konusu değil. Yök tarafından üniversitelere zaten 2018 kadrolarından elinizde kalan mevcut kadroların izinlerini isteyerek kullanabilirsiniz gibi bir yazı yollanmış. Yani yeni yönetmeliğin 2019 Ocak ayından itibaren geçerli olacağı bu durumda anlaşılmış oldu. 15 gün içerisinde YÖK ne kadar kadroyu onaylar orası belirsiz. Ama üniversite elindeki kadroları tükettiyse bu ay ilana arş.gör. olarak çıkamaz. Yeni kadro planlanmasıyla ocak ayını takip eden aylarda kadrolarını ilana çıkabilir. 15 gün içerisinde çok fazla ilan çıkacak deniliyor ancak ben buna ihtimal vermiyorum. YÖK 15 gün içerisinde gönderilen kadroları onaylamak için elini hızlı tutmayacak büyük ihtimalle ve bu nedenle 2019 kadrolarına kalacak bu iş. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...