Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik aday" data-source="post: 497582" data-attributes="member: 104591"><p>Bu forumda sadece ar gör kadrosu bekleyenler yok. Öğr gör kadrosu bekleyenlerde var sizin işinize yaramıyor diye bencilce konuşmayın. Benim alanda da kadro açılmadı henüz burda ağlayıp kimseye saldırmıyorum.Sizin işinize yaramayan konu gereksiz görünür tabi. Ucube norm kadrosunu 400 sayfa olmuş tartışılıyor bişey diyen oldu mu? Tecrübe konusu da öğr gör kadroları bekleyenler için önemli bir meseleydi konuşuldu geçti. Madem sesinizi duyaracaksınız hadi birlik olup YÖK e dilekçe yazsın ya da yök özel kalemine mail atsın herkes aylardır kadro bekliyoruz nerde diye sorun bakalım kaç kişi birlik oluyor görelim. Burdan birbirimize sataşmakla sorun çözülmüyor. Burdan sadece yok aralıkda şu kadar kadro açılacak ocakda şu kadar diye ümit verecek cümleler beklemeyin lütfen. Ben zamanında puanlarımı aldım siz gibi 8 ay ÖYP tercihlerini bekledim ve YÖK ÖYP nin kaldırıldığını açıkladı yani burası Türkiye herşey hazırlıklı olun ve tek bir yere bağlanmayın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik aday, post: 497582, member: 104591"] Bu forumda sadece ar gör kadrosu bekleyenler yok. Öğr gör kadrosu bekleyenlerde var sizin işinize yaramıyor diye bencilce konuşmayın. Benim alanda da kadro açılmadı henüz burda ağlayıp kimseye saldırmıyorum.Sizin işinize yaramayan konu gereksiz görünür tabi. Ucube norm kadrosunu 400 sayfa olmuş tartışılıyor bişey diyen oldu mu? Tecrübe konusu da öğr gör kadroları bekleyenler için önemli bir meseleydi konuşuldu geçti. Madem sesinizi duyaracaksınız hadi birlik olup YÖK e dilekçe yazsın ya da yök özel kalemine mail atsın herkes aylardır kadro bekliyoruz nerde diye sorun bakalım kaç kişi birlik oluyor görelim. Burdan birbirimize sataşmakla sorun çözülmüyor. Burdan sadece yok aralıkda şu kadar kadro açılacak ocakda şu kadar diye ümit verecek cümleler beklemeyin lütfen. Ben zamanında puanlarımı aldım siz gibi 8 ay ÖYP tercihlerini bekledim ve YÖK ÖYP nin kaldırıldığını açıkladı yani burası Türkiye herşey hazırlıklı olun ve tek bir yere bağlanmayın. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...