Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="spain" data-source="post: 497576" data-attributes="member: 65979"><p>Ilanlarin ben de gunden gune artacagini dusunuyorum ve o kadar zamandan sonra universitelerin cekimser olmasini dogal buluyorum. Bu durum herkes gibi benim de moralimi bozuyor sinirlerimi alt ust ediyor her gece ben de resmi gazeteyi takip etmekten beklemekten usaniyorum, saclar beyazliyor, dokuluyor hepsi bende de oluyor benzer durumdaki kardeslerim gibi. Ancak biraz daha sabir cogu gitti azi kaldi diyorum kendi kafamdan sakinlesmek icin. Lutfen arkadaslarim kendi icinizde gruplasip etnosentrik bir bakis acisiyla beni dislar gibi konusmayin. Ben sizden farkli bir amac gutmuyorum ki. Ben de sizlerle ayni seyleri hissediyorum, belki de sizden daha kuvvetli sekilde, lutfen bunu boyle biliniz.</p><p></p><p>Ilanlarla (ogretim gorevlisi) ilgili anlam veremedigim olay cesitli universitelerin "lisans" sonrasi 5 yillik deneyim+tezli yuksek lisans sartiyla ilana cikilmasi. Tezli yuksek lisans, lisans sonrasi 5 yil deneyim demekse neden lisans sonrasi 5 yillik deneyim diye ayri madde var ilanda? Yuksek lisans uzerine .... Yil deneyim diye universitelerin ilana cikmasi mantiga uyan sey degil mi deneyim isteyeceklerse? universiteler mi bilgisiz ben mi yanlis dusunuyorum?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="spain, post: 497576, member: 65979"] Ilanlarin ben de gunden gune artacagini dusunuyorum ve o kadar zamandan sonra universitelerin cekimser olmasini dogal buluyorum. Bu durum herkes gibi benim de moralimi bozuyor sinirlerimi alt ust ediyor her gece ben de resmi gazeteyi takip etmekten beklemekten usaniyorum, saclar beyazliyor, dokuluyor hepsi bende de oluyor benzer durumdaki kardeslerim gibi. Ancak biraz daha sabir cogu gitti azi kaldi diyorum kendi kafamdan sakinlesmek icin. Lutfen arkadaslarim kendi icinizde gruplasip etnosentrik bir bakis acisiyla beni dislar gibi konusmayin. Ben sizden farkli bir amac gutmuyorum ki. Ben de sizlerle ayni seyleri hissediyorum, belki de sizden daha kuvvetli sekilde, lutfen bunu boyle biliniz. Ilanlarla (ogretim gorevlisi) ilgili anlam veremedigim olay cesitli universitelerin "lisans" sonrasi 5 yillik deneyim+tezli yuksek lisans sartiyla ilana cikilmasi. Tezli yuksek lisans, lisans sonrasi 5 yil deneyim demekse neden lisans sonrasi 5 yillik deneyim diye ayri madde var ilanda? Yuksek lisans uzerine .... Yil deneyim diye universitelerin ilana cikmasi mantiga uyan sey degil mi deneyim isteyeceklerse? universiteler mi bilgisiz ben mi yanlis dusunuyorum? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...