Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akademi canavar" data-source="post: 497564" data-attributes="member: 98492"><p>Spain , akademi bekleyen , akademik bezgin , mustesna hocalarim bu surec gercekten cok yipratici sabir diyorsunuz ama o da bir yere kadar gercekten.Temmuz ayindanberi hic kimse cikipta su kadrolarla dogru duzgun aciklama yapmadi bizi insan yerine bile koymuyolar afedersiniz.Diger kurumlara binlerce onbinlerce alim yapiliyo surda bir avuc kadroyu bizim gibi kendini bilime adamis insanlara cok goruyolar.Sesimizi duyanda kimse yok bimer den cimerden yazsam da kimsenin umrunda degil.Beni bu hale getirenleri allah zelil etsin baska bir sey demiyorum 93 yds 90 ortalama 80 ales ve yaninda iyi derece alan bilgim var yayinlarim var gel gor ki hala ugrastiriyolar yaziklar olsun boyle duzene diyorum benim stresten sacim dokulurken kendimi her seyden kisitlamisken bu puanlari alabilmek icin kimsenin umrunda dahi olmamam zoruma gidiyo ama diger tarafta 60 alan adam kadro aliyo bu mu adalet? Ailem kiliclarini cekmis karsimda bekliyo artik bir sey yap diye ama bilmiyolar ki surecin nasil isledigini haliyle onlari da anliyorum ama elimden bir sey gelmiyo. Gunumuz toplumunda azim calisma puan pek bir sey ifade etmiyo toplum nezdinde somut bir sey olmayinca ortada bir deger de olmuyo boyle bir ortamda ben nasil sakin olim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akademi canavar, post: 497564, member: 98492"] Spain , akademi bekleyen , akademik bezgin , mustesna hocalarim bu surec gercekten cok yipratici sabir diyorsunuz ama o da bir yere kadar gercekten.Temmuz ayindanberi hic kimse cikipta su kadrolarla dogru duzgun aciklama yapmadi bizi insan yerine bile koymuyolar afedersiniz.Diger kurumlara binlerce onbinlerce alim yapiliyo surda bir avuc kadroyu bizim gibi kendini bilime adamis insanlara cok goruyolar.Sesimizi duyanda kimse yok bimer den cimerden yazsam da kimsenin umrunda degil.Beni bu hale getirenleri allah zelil etsin baska bir sey demiyorum 93 yds 90 ortalama 80 ales ve yaninda iyi derece alan bilgim var yayinlarim var gel gor ki hala ugrastiriyolar yaziklar olsun boyle duzene diyorum benim stresten sacim dokulurken kendimi her seyden kisitlamisken bu puanlari alabilmek icin kimsenin umrunda dahi olmamam zoruma gidiyo ama diger tarafta 60 alan adam kadro aliyo bu mu adalet? Ailem kiliclarini cekmis karsimda bekliyo artik bir sey yap diye ama bilmiyolar ki surecin nasil isledigini haliyle onlari da anliyorum ama elimden bir sey gelmiyo. Gunumuz toplumunda azim calisma puan pek bir sey ifade etmiyo toplum nezdinde somut bir sey olmayinca ortada bir deger de olmuyo boyle bir ortamda ben nasil sakin olim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...