Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Rıcardo 18" data-source="post: 497527"><p><strong>Ilannn</strong></p><p></p><p>Sizlere katılmıyorum, ortak dersler var deyip durumu normallestirmek bana göre doğru değil. Ülkemizde ki temel kronik sorun da bu zaten. Dış ticaret programında uluslararası iktisat dersine uluslarasi ilişkiler mezunu hocanın girmesi kadar vahim bir durum olamaz. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Lisede hoca yok diye edebiyat dersine coğrafyacı gidiyordu ve dışarda binlerce atanamayan edebiyatçı dururken. Kafa hep aynı. Burdada degisen birsey olmamis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rıcardo 18, post: 497527"] [b]Ilannn[/b] Sizlere katılmıyorum, ortak dersler var deyip durumu normallestirmek bana göre doğru değil. Ülkemizde ki temel kronik sorun da bu zaten. Dış ticaret programında uluslararası iktisat dersine uluslarasi ilişkiler mezunu hocanın girmesi kadar vahim bir durum olamaz. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Lisede hoca yok diye edebiyat dersine coğrafyacı gidiyordu ve dışarda binlerce atanamayan edebiyatçı dururken. Kafa hep aynı. Burdada degisen birsey olmamis. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...