Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="qrace07" data-source="post: 497521" data-attributes="member: 97396"><p>Sivil Havacılık bölümünü de eklediğiniz için yazma gereği hissetim. Ortak ders dediklerinizi saysanız iki veya üç adet çıkar en fazla.</p><p></p><p>Örneğin,</p><p></p><p>İşletme</p><p>İktisat </p><p>Pazarlama (Seçmeli)</p><p></p><p></p><p>Şimdi diyelim sizin dediğiniz gibi uluslararası ilişkiler mezunu birisinin öğretim görevlisi olması durumunda vermesini beklediğimiz derslere;</p><p></p><p>*Aerodinamik</p><p>*Dispatch</p><p>*Havalimanı Faaliyet ve Donanımı</p><p>*Tehlikeli Maddeler</p><p>*Hava Trafik ve Seyrüsefer vs. vs.</p><p></p><p>Sayın hocam, kusura bakmayın ama hazır slayttan okumakla ders anlatılmaz ben buna karşıyım. O nedenle bu tarz ilanlar bence de hatalıdır. İlan açılan bölümden birebir mezun olan bir adayın başvuru yapması gereklidir diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Saygılarımla...</p><p></p><p>Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qrace07, post: 497521, member: 97396"] Sivil Havacılık bölümünü de eklediğiniz için yazma gereği hissetim. Ortak ders dediklerinizi saysanız iki veya üç adet çıkar en fazla. Örneğin, İşletme İktisat Pazarlama (Seçmeli) Şimdi diyelim sizin dediğiniz gibi uluslararası ilişkiler mezunu birisinin öğretim görevlisi olması durumunda vermesini beklediğimiz derslere; *Aerodinamik *Dispatch *Havalimanı Faaliyet ve Donanımı *Tehlikeli Maddeler *Hava Trafik ve Seyrüsefer vs. vs. Sayın hocam, kusura bakmayın ama hazır slayttan okumakla ders anlatılmaz ben buna karşıyım. O nedenle bu tarz ilanlar bence de hatalıdır. İlan açılan bölümden birebir mezun olan bir adayın başvuru yapması gereklidir diye düşünüyorum. Saygılarımla... Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...