Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik aday" data-source="post: 497472" data-attributes="member: 104591"><p><a href="http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/06/20180607-15.htm" target="_blank">Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü</a></p><p></p><p> madde 7...</p><p></p><p>Myo da ve uygulamalı alanlarda tezli yüksek lisans zorunlu olmadı... Sadece lisans bölümlerinde zorunlu hale geldi. Atıyorum bir MYO da veya uygulamalı bir alanda şöyle ilan çıksa... '' lisans mezunu olmak ve alanında 2 yıl tecrübeli olmak'' Böyle bir ilana tezli yl mezunu başvurabilir.Yani yl tezi burda 2 YIL TECRÜBE YERİNE SAYILMIŞ OLUYOR. Ben şunu savunmadım yl mezunu olmak ve 5 yıl tecrübe sahibi olmak şeklinde bir ilana sadece yl mezunu olan birisi başvuramaz tabiki. Üniversite isterse 10 yılda deneyim de ekleyebilir. Önceki yorumunda da söylemiştim. Bunda hem fikiriz. Son yönetmelikte lisans düzeyinde öğr gör kadrolarında tezli yl şartı geldiği için ilaveten tecrübe istenen ilanlarda başvuracak kişinin hem tezli yl mezunu hem de tecrübesi olmak zorunda. Tabi sadece tezli yl mezunu olmak diye de öğr gör kadrosu çıkabilir. Benim yönetmelik değişikliğinden haberim var merak etme.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik aday, post: 497472, member: 104591"] [URL="http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/06/20180607-15.htm"]Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü[/URL] madde 7... Myo da ve uygulamalı alanlarda tezli yüksek lisans zorunlu olmadı... Sadece lisans bölümlerinde zorunlu hale geldi. Atıyorum bir MYO da veya uygulamalı bir alanda şöyle ilan çıksa... '' lisans mezunu olmak ve alanında 2 yıl tecrübeli olmak'' Böyle bir ilana tezli yl mezunu başvurabilir.Yani yl tezi burda 2 YIL TECRÜBE YERİNE SAYILMIŞ OLUYOR. Ben şunu savunmadım yl mezunu olmak ve 5 yıl tecrübe sahibi olmak şeklinde bir ilana sadece yl mezunu olan birisi başvuramaz tabiki. Üniversite isterse 10 yılda deneyim de ekleyebilir. Önceki yorumunda da söylemiştim. Bunda hem fikiriz. Son yönetmelikte lisans düzeyinde öğr gör kadrolarında tezli yl şartı geldiği için ilaveten tecrübe istenen ilanlarda başvuracak kişinin hem tezli yl mezunu hem de tecrübesi olmak zorunda. Tabi sadece tezli yl mezunu olmak diye de öğr gör kadrosu çıkabilir. Benim yönetmelik değişikliğinden haberim var merak etme. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...