Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Arafta" data-source="post: 497465" data-attributes="member: 102027"><p>Hocalarım yanlış yerlerden kadro sayılarına baktığınız için yönetmeliğe uygun değil gibi görüyorsunuz ama norm kadro yönetmeliğine uyuyor ilanlar. Ben burada yazan ve hiçbir uygunluğu olmadığı söylenen iki kadroya baktım ikisi de gayet yönetmelik dahilinde. 1. Ata Üni genel fizik dr. öğr. üyesi alamaz demişsiniz baktım: bu ana bilim dalında sadece 2 arş. gör. kadrosu var dolayısıyla norm kadro yönetmeliğine göre her abd de en az bir öğretim üyesi bulunması gerektiğinden adamlar mecburen kadroyu buradan ilan etmiş. 2. Ata üni bilgisayar mühendisliği alımı uymuyor demişsiniz: bilgisayarda 2 dr. öğr. üyesi 1 öğr. gör. 1 arş. gör. var dolayısıyla alım norma uygun olarak yapılıyor. üni internet sitelerinden kadro sayılarına bakarsanız yanılırsınız. onlar görevlendirme ile çalışan personel olabilir. kadrolu değiller.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Arafta, post: 497465, member: 102027"] Hocalarım yanlış yerlerden kadro sayılarına baktığınız için yönetmeliğe uygun değil gibi görüyorsunuz ama norm kadro yönetmeliğine uyuyor ilanlar. Ben burada yazan ve hiçbir uygunluğu olmadığı söylenen iki kadroya baktım ikisi de gayet yönetmelik dahilinde. 1. Ata Üni genel fizik dr. öğr. üyesi alamaz demişsiniz baktım: bu ana bilim dalında sadece 2 arş. gör. kadrosu var dolayısıyla norm kadro yönetmeliğine göre her abd de en az bir öğretim üyesi bulunması gerektiğinden adamlar mecburen kadroyu buradan ilan etmiş. 2. Ata üni bilgisayar mühendisliği alımı uymuyor demişsiniz: bilgisayarda 2 dr. öğr. üyesi 1 öğr. gör. 1 arş. gör. var dolayısıyla alım norma uygun olarak yapılıyor. üni internet sitelerinden kadro sayılarına bakarsanız yanılırsınız. onlar görevlendirme ile çalışan personel olabilir. kadrolu değiller. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...