Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sekoloji" data-source="post: 497447" data-attributes="member: 32899"><p>Bu forumda ne kadar bilip bilmeden boş konuşan adam var.</p><p></p><p>1. MYO öğretim görevliliğinde dediğiniz maddeye göre önceden 2 yıl tecrübe sayılıyordu ( ARTIK YL MECBURİ OLDUĞU İÇİN ONU VE BAĞLACIYLA BAĞLAYAN DENEYİM İLANLARI GÖRECEKSİNİZ YANİ SAYILMAYACAK)</p><p>2. Fakültelerde öğretim görevlisi kadrolarında 5 yıl deneyim sayılıyordu (Artık çok istisnai durumlarda fakültelere öğretim görevlisi alınmıyor ve alınsa dahi deneyim şartı yine üzerine isteniyorsa yüksek lisansınız deneyim yerine geçmiyor)</p><p></p><p>Bir de 2016'da olan haberi paylaşmış. Yani tüm hıncımı sizden alsam soğumam. Siz ve yazınızı beğenen bilgisizler, bir yere başvurup milletin önünü kapatmayın. Buralarda çalışacak adamlar araştırmacı olur. Son çıkan yönetmeliği benim gibi aylarca bekleyip okumuş olur. </p><p></p><p>Lütfen adımı alıntı yapıp, fikir sahibi olmadan ukala ukala konuşmayın bir daha. Her gece Resmi Gazete takip edip uyuyorum, uykusuz kaldığım çok geceler oldu. Bu süreç beni çok yordu bir de sizlerle uğraşmak yoruyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sekoloji, post: 497447, member: 32899"] Bu forumda ne kadar bilip bilmeden boş konuşan adam var. 1. MYO öğretim görevliliğinde dediğiniz maddeye göre önceden 2 yıl tecrübe sayılıyordu ( ARTIK YL MECBURİ OLDUĞU İÇİN ONU VE BAĞLACIYLA BAĞLAYAN DENEYİM İLANLARI GÖRECEKSİNİZ YANİ SAYILMAYACAK) 2. Fakültelerde öğretim görevlisi kadrolarında 5 yıl deneyim sayılıyordu (Artık çok istisnai durumlarda fakültelere öğretim görevlisi alınmıyor ve alınsa dahi deneyim şartı yine üzerine isteniyorsa yüksek lisansınız deneyim yerine geçmiyor) Bir de 2016'da olan haberi paylaşmış. Yani tüm hıncımı sizden alsam soğumam. Siz ve yazınızı beğenen bilgisizler, bir yere başvurup milletin önünü kapatmayın. Buralarda çalışacak adamlar araştırmacı olur. Son çıkan yönetmeliği benim gibi aylarca bekleyip okumuş olur. Lütfen adımı alıntı yapıp, fikir sahibi olmadan ukala ukala konuşmayın bir daha. Her gece Resmi Gazete takip edip uyuyorum, uykusuz kaldığım çok geceler oldu. Bu süreç beni çok yordu bir de sizlerle uğraşmak yoruyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...