Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tumua" data-source="post: 497430" data-attributes="member: 98156"><p>hocam benim kadrom yok. Yazdigim metinde bahsettigim kadro tek bir kadrodur o da bahsettigim okulumuzfa halihazirda gorev yapan yar doc hocamiza verilecek olan doc kadrosudur. Metinde iki farkli kadro ornegi bulnmamaktadir. Ayni zamanda sunu da soyleyeyim suan lisansustu egitim gordugum universite mevcut iktidar tarafindan kurulmus ve yök tarafindan da tabiri caizse vaftiz edilmistir. Yani israr ettiginiz sekilde mugla sitki kocman ya da akdeniz uni bize esnek davranin 2018 bitmeden su kadrolari yayinlayalim demis ve yök bu izni vermisse bu izin haberi mugla ya da akdenize ulasmadan bizim universiteye ulasir insanlar magdur olmazdi. Ayrica eski sistemdekk gibi 2018 kadrosu 2019 kadrosu 2020 kadrosu meselesi yok artik diyorum ikinci defa. Yonetmeligin yayinlandigi tarihten itibaren uygulanma zorunlulugu var. 2018</p><p>bitsin 2019 gelsin meselesi yok zira artik yil ayrimi da zaten kalmadi. 2018de alinmis ve rektorluge cekilmis ve ayni zamanda norm kadro yonetmeligine de uyan kadrolar 2018 aralikta da 2019un ekiminde de ilana cikar universiteye kalmis</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumua, post: 497430, member: 98156"] hocam benim kadrom yok. Yazdigim metinde bahsettigim kadro tek bir kadrodur o da bahsettigim okulumuzfa halihazirda gorev yapan yar doc hocamiza verilecek olan doc kadrosudur. Metinde iki farkli kadro ornegi bulnmamaktadir. Ayni zamanda sunu da soyleyeyim suan lisansustu egitim gordugum universite mevcut iktidar tarafindan kurulmus ve yök tarafindan da tabiri caizse vaftiz edilmistir. Yani israr ettiginiz sekilde mugla sitki kocman ya da akdeniz uni bize esnek davranin 2018 bitmeden su kadrolari yayinlayalim demis ve yök bu izni vermisse bu izin haberi mugla ya da akdenize ulasmadan bizim universiteye ulasir insanlar magdur olmazdi. Ayrica eski sistemdekk gibi 2018 kadrosu 2019 kadrosu 2020 kadrosu meselesi yok artik diyorum ikinci defa. Yonetmeligin yayinlandigi tarihten itibaren uygulanma zorunlulugu var. 2018 bitsin 2019 gelsin meselesi yok zira artik yil ayrimi da zaten kalmadi. 2018de alinmis ve rektorluge cekilmis ve ayni zamanda norm kadro yonetmeligine de uyan kadrolar 2018 aralikta da 2019un ekiminde de ilana cikar universiteye kalmis [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...