Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="spain" data-source="post: 497379" data-attributes="member: 65979"><p>Arkadaslar bazi ogretim gorevlisi ilanlarinda lisans mezuniyeti sonrasi 5 yil 8 yil gibi tecrube istenmekte. Yl sonrasi degil lisans sonrasi tecrube isteyen ilanlari kastediyorum. Bu durumda yaptigimiz yl tecrube sartina geciyor mu? Geciyorsa kac yil yerine gecmekte? Atiyorum yl 5 yillik tecrube yerine geciyor ise ve ve 3 yilda is deneyimimiz varsa 8 yil tecrube (5yl+3is) isteyen bir alana basvurabilir miyiz? Ben ylin is deneyimi yerine gectigini biliyorum kac yil oldugunu tam olarak bilmesem de yl en az 5 yil deneyim sayiliyor diye biliyorum . Oyle oldugu halde neden ilanda yl mezunu olmak ve alaninda 5 yil tecrubeye sahip olmak diye ilanlar cikmakta onu da anlamis degilim. Yanlis bir bilgim var ise lutfen duzeltin. Konuya hakim, iyi bilen arkadaslar aydinlatabilirse cok memnun olurum.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Biraz baktim da myolarda yl 2 yil deneyim yerine geciyormus. O zaman 5 yil deneyim isteyen ilanlar mantikli oluyor. Ama bu konuyu net bilen arkadaslar yine de bilgi versinler ki kafamizda soru olmasin bu konuda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="spain, post: 497379, member: 65979"] Arkadaslar bazi ogretim gorevlisi ilanlarinda lisans mezuniyeti sonrasi 5 yil 8 yil gibi tecrube istenmekte. Yl sonrasi degil lisans sonrasi tecrube isteyen ilanlari kastediyorum. Bu durumda yaptigimiz yl tecrube sartina geciyor mu? Geciyorsa kac yil yerine gecmekte? Atiyorum yl 5 yillik tecrube yerine geciyor ise ve ve 3 yilda is deneyimimiz varsa 8 yil tecrube (5yl+3is) isteyen bir alana basvurabilir miyiz? Ben ylin is deneyimi yerine gectigini biliyorum kac yil oldugunu tam olarak bilmesem de yl en az 5 yil deneyim sayiliyor diye biliyorum . Oyle oldugu halde neden ilanda yl mezunu olmak ve alaninda 5 yil tecrubeye sahip olmak diye ilanlar cikmakta onu da anlamis degilim. Yanlis bir bilgim var ise lutfen duzeltin. Konuya hakim, iyi bilen arkadaslar aydinlatabilirse cok memnun olurum. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Biraz baktim da myolarda yl 2 yil deneyim yerine geciyormus. O zaman 5 yil deneyim isteyen ilanlar mantikli oluyor. Ama bu konuyu net bilen arkadaslar yine de bilgi versinler ki kafamizda soru olmasin bu konuda. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...