Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sevgili Musa" data-source="post: 497140" data-attributes="member: 104220"><p>Hocam bu falan iyi bir şey daha ne ilanlar gördü bu memleket. Özel üniversiteyi geçtim devlet üniversitelerinde bile neredeyse kişiye özel ilanlar çıkıyor. Ben de geçmişte sizin belirttiğiniz durumla ilgili bir durumdan başvuramamıştım. Ayrıca sadece elden belge isteyen bile oluyor. Bunlar tabii kişiye özel ilanların yanında hafif sebep olarak kalıyor çok kafaya takmamanızı öneriyorum. Gelecek ilanlarda da tek tük böyle şeyler çıkabilir. Muhtemelen alınacak kişi bellidir bu ilanda hatta halihazırda araştırma görevlisi de olabilir sırf formalite icabı bir daha ilana çıkıyor olabilir çünkü böyle bir şey de başıma gelmişti.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam önemli bir soru ben de cevap bekliyorum. Yaşar hocanın paylaştığı Yök slaytında bu konuyla ilgili bir şey göremedim ben. Ama forumda önceki muhabbetlerde araştırma görevlileri için norm kadroya dahil olmadığıyla ilgili muhabbetler vardı. Yaşar hocam araştırma görevlilerin atanmasıyla ilgili bir sınırlama, norm var mıdır acaba?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sevgili Musa, post: 497140, member: 104220"] Hocam bu falan iyi bir şey daha ne ilanlar gördü bu memleket. Özel üniversiteyi geçtim devlet üniversitelerinde bile neredeyse kişiye özel ilanlar çıkıyor. Ben de geçmişte sizin belirttiğiniz durumla ilgili bir durumdan başvuramamıştım. Ayrıca sadece elden belge isteyen bile oluyor. Bunlar tabii kişiye özel ilanların yanında hafif sebep olarak kalıyor çok kafaya takmamanızı öneriyorum. Gelecek ilanlarda da tek tük böyle şeyler çıkabilir. Muhtemelen alınacak kişi bellidir bu ilanda hatta halihazırda araştırma görevlisi de olabilir sırf formalite icabı bir daha ilana çıkıyor olabilir çünkü böyle bir şey de başıma gelmişti. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam önemli bir soru ben de cevap bekliyorum. Yaşar hocanın paylaştığı Yök slaytında bu konuyla ilgili bir şey göremedim ben. Ama forumda önceki muhabbetlerde araştırma görevlileri için norm kadroya dahil olmadığıyla ilgili muhabbetler vardı. Yaşar hocam araştırma görevlilerin atanmasıyla ilgili bir sınırlama, norm var mıdır acaba? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...