Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Xxxabze" data-source="post: 497011" data-attributes="member: 104107"><p>[MENTION=104340]pHDoktor[/MENTION] hocam sen iç karartmak için mi buradasın? '' daha önce belirttim!!'' siz kimsiniz? Ne belirttiniz? Çoğu üniversitenin ne yaptığını nereden biliyorsunuz? Bir rektör başka rektörün ne yaptığını bile bilmezken sizlerin bu iddialı sözleri nereden geliyor?? Süreç yöneticisi siz misiniz? Kimse size hayal satın demiyor ama böyle gelip gelip, olmaz daha önce belirttim, süreç uzayacak, çoğu üniversite bilmiyor. myo ağırlıklı olur. Ne alaka yani?? karar verici merci siz misiniz? bu kadar bilgiyi biliyorsanız tam tarih de verin bari insanlar boşa beklemesin!! Ayıptır ya. Deseniz ki ben şu üniversitedeyim, burda durum fena, daha planlama yapamadılar vs. bir nebze anlarım. Ama çoğu üniversiteye siz değil buradaki kimse hakim olamaz. Yazdıklarınız insanları etkileyebiliyor. Mesuliyetini bilerek konuşun sorumluluk almayacağınız konularda da hiç konuşmayın lütfen.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Xxxabze, post: 497011, member: 104107"] [MENTION=104340]pHDoktor[/MENTION] hocam sen iç karartmak için mi buradasın? '' daha önce belirttim!!'' siz kimsiniz? Ne belirttiniz? Çoğu üniversitenin ne yaptığını nereden biliyorsunuz? Bir rektör başka rektörün ne yaptığını bile bilmezken sizlerin bu iddialı sözleri nereden geliyor?? Süreç yöneticisi siz misiniz? Kimse size hayal satın demiyor ama böyle gelip gelip, olmaz daha önce belirttim, süreç uzayacak, çoğu üniversite bilmiyor. myo ağırlıklı olur. Ne alaka yani?? karar verici merci siz misiniz? bu kadar bilgiyi biliyorsanız tam tarih de verin bari insanlar boşa beklemesin!! Ayıptır ya. Deseniz ki ben şu üniversitedeyim, burda durum fena, daha planlama yapamadılar vs. bir nebze anlarım. Ama çoğu üniversiteye siz değil buradaki kimse hakim olamaz. Yazdıklarınız insanları etkileyebiliyor. Mesuliyetini bilerek konuşun sorumluluk almayacağınız konularda da hiç konuşmayın lütfen. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...