Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gimmurat" data-source="post: 496923" data-attributes="member: 70421"><p>Sayın Hocalarım selamlar, bugün resmi gazetede bartın üniversitesinin 4 kişilik bir öğretim üyesi ilanına çıktığını görüyoruz. Bu ilanın daha önceki hacettepe ve gazi üniversitesi ilanlarından 2 temel farkı var. İlki hacettepe ve gazi üniversitesinin ilanlarının daha önce 2 kasım tarihinde yayınlanmış ilanların tekrarı şeklinde olduğunu görmüş ve muhtemelen norm kadro yasasıyla çakıştığı için iptal ettikleri kadroları tekrar ilan ettiklerini düşünmüştük. İkinci fark ise bu iki üniversitenin Ankarada ve köklü üniversiteler olmasından ötürü bu nufuzlarını kullanarak iptal ettikleri kadroları bir şekilde yökten tekrar geçiridkleri şeklinde bir fikir yürütmüştük. Bartın üniversitesinin ilanı ise norm kadro yasasından önce herhangi bir tarihte yayınlanıp iptal edilmiş bir kadro değil. Haliyle öğretim üyesi kadrosu bekleyen biri olarak beni bu kadroyu görmek oldukça sevindirdi. Sizlerde sonraki süreç için devlet üniversitelerinde öğretim üyesi ilanlarının sıklaşacağını düşünüyor musunuz ? Umarım bugün bir milat olur ve benim gibi öğretim üyesi kadrosu bekleyen arkadaşlar bu saatten sonra bekledikleri ilanlara bir an önce kavuşurlar. Ayrıca her ne kadar 50d'den çok çekmiş hala da çekmekte olan ve 23 24 yaşında pırıl pırıl gençlerin bu 50d belasına hiç girmemesi gerektiğini düşünen biri olsam da araştırma görevlisi kadrosu beklentisinde olan arkadaşlarında bir an önce bol bol ilanlar görmesini dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gimmurat, post: 496923, member: 70421"] Sayın Hocalarım selamlar, bugün resmi gazetede bartın üniversitesinin 4 kişilik bir öğretim üyesi ilanına çıktığını görüyoruz. Bu ilanın daha önceki hacettepe ve gazi üniversitesi ilanlarından 2 temel farkı var. İlki hacettepe ve gazi üniversitesinin ilanlarının daha önce 2 kasım tarihinde yayınlanmış ilanların tekrarı şeklinde olduğunu görmüş ve muhtemelen norm kadro yasasıyla çakıştığı için iptal ettikleri kadroları tekrar ilan ettiklerini düşünmüştük. İkinci fark ise bu iki üniversitenin Ankarada ve köklü üniversiteler olmasından ötürü bu nufuzlarını kullanarak iptal ettikleri kadroları bir şekilde yökten tekrar geçiridkleri şeklinde bir fikir yürütmüştük. Bartın üniversitesinin ilanı ise norm kadro yasasından önce herhangi bir tarihte yayınlanıp iptal edilmiş bir kadro değil. Haliyle öğretim üyesi kadrosu bekleyen biri olarak beni bu kadroyu görmek oldukça sevindirdi. Sizlerde sonraki süreç için devlet üniversitelerinde öğretim üyesi ilanlarının sıklaşacağını düşünüyor musunuz ? Umarım bugün bir milat olur ve benim gibi öğretim üyesi kadrosu bekleyen arkadaşlar bu saatten sonra bekledikleri ilanlara bir an önce kavuşurlar. Ayrıca her ne kadar 50d'den çok çekmiş hala da çekmekte olan ve 23 24 yaşında pırıl pırıl gençlerin bu 50d belasına hiç girmemesi gerektiğini düşünen biri olsam da araştırma görevlisi kadrosu beklentisinde olan arkadaşlarında bir an önce bol bol ilanlar görmesini dilerim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...