Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gimmurat" data-source="post: 496722" data-attributes="member: 70421"><p>[MENTION=103373]yasarayanoglu[/MENTION] hocam dosya paylaşımınız için teşekkür ederim. sunuyu baştan sona çok ayrıntılı inceleme fırsatı bulamasam da incelemeye çalıştım. kesinlikle ama kesinlikle alelade hazırlanmış baştan sağma bir sunu olduğunu düşünüyorum. insanların kafasındaki en büyük problem, norm hesaplamasında asgari sayının anabilim dalına bakılmaksızın her bölüm için 3 mü alınacağı yoksa her anabilim dalında 1 öğretim üyesi olacak şekilde mi hesaplanması şeklindeydi. bu sorunun cevabı ''X araştırma üniversitesi tarih bölümünde 7 anabilim dalı var ise'' şeklindeki slaytta verilmeye çalışılmış ama resmen verilememiş. sizlerinde fikirlerini almak istiyorum ben mi algılayamıyorum diye de sorguluyorum kendimi ancak her anabilim dalında bir öğretim üyesi olacak şekilde dendikten sonra araştırma üniversitesinde maksimum planlamayı nasıl 14 olarak belirlemişler. araştırma üniversitesinde 4 katına kadar asgari sayının norm planlaması yapılır şeklinde yönetmelik, haliyle de bu sayının 28 olması gerekmez mi ? bu kısımda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum ya 14 sayısı yanlış ya da araştırma üniversitesi yazılması yanlış olmuş. ey gidi 80 milyonluk ülkenin akademisine biçim veren kuruluş 1 aydır insanların aklını allak bullak et sonra da sorulara cevap vereceğim diye hazırladığın metinde 40 sayfada (ki bu 40 sayfanın sadece 7 8 sayfası sayılarla örneklemeler üstünedir) saçma sapan kafa karıştırıcı örneklemeler yap. ne diyelim son 6 aydır dediğimiz gibi hakkımızda hayırlısı olsun diyelim yine...</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam kadro ilanında en sağda kadro derecesi yazıyor zaten 5 6 gibi. Dilekçede başvurduğunuz ilanın yanında yazan açıldığı kadro derecesini belirteceksiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gimmurat, post: 496722, member: 70421"] [MENTION=103373]yasarayanoglu[/MENTION] hocam dosya paylaşımınız için teşekkür ederim. sunuyu baştan sona çok ayrıntılı inceleme fırsatı bulamasam da incelemeye çalıştım. kesinlikle ama kesinlikle alelade hazırlanmış baştan sağma bir sunu olduğunu düşünüyorum. insanların kafasındaki en büyük problem, norm hesaplamasında asgari sayının anabilim dalına bakılmaksızın her bölüm için 3 mü alınacağı yoksa her anabilim dalında 1 öğretim üyesi olacak şekilde mi hesaplanması şeklindeydi. bu sorunun cevabı ''X araştırma üniversitesi tarih bölümünde 7 anabilim dalı var ise'' şeklindeki slaytta verilmeye çalışılmış ama resmen verilememiş. sizlerinde fikirlerini almak istiyorum ben mi algılayamıyorum diye de sorguluyorum kendimi ancak her anabilim dalında bir öğretim üyesi olacak şekilde dendikten sonra araştırma üniversitesinde maksimum planlamayı nasıl 14 olarak belirlemişler. araştırma üniversitesinde 4 katına kadar asgari sayının norm planlaması yapılır şeklinde yönetmelik, haliyle de bu sayının 28 olması gerekmez mi ? bu kısımda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum ya 14 sayısı yanlış ya da araştırma üniversitesi yazılması yanlış olmuş. ey gidi 80 milyonluk ülkenin akademisine biçim veren kuruluş 1 aydır insanların aklını allak bullak et sonra da sorulara cevap vereceğim diye hazırladığın metinde 40 sayfada (ki bu 40 sayfanın sadece 7 8 sayfası sayılarla örneklemeler üstünedir) saçma sapan kafa karıştırıcı örneklemeler yap. ne diyelim son 6 aydır dediğimiz gibi hakkımızda hayırlısı olsun diyelim yine... [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam kadro ilanında en sağda kadro derecesi yazıyor zaten 5 6 gibi. Dilekçede başvurduğunuz ilanın yanında yazan açıldığı kadro derecesini belirteceksiniz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...