Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="htaysi" data-source="post: 496674" data-attributes="member: 99826"><p>Sizdeki bu egonun sebebi nedir peki onun cevabı var mı? Aylardır her gece 3-4 gibi uyanıp resmi gazeteye, ilanlara bakıyorum. Ve ilanları merak ettiğim için gecenin o saatinde ne ilanı verilmiş diye görmek istiyorum, yanımda ne bilgisayar ne başka bir şey oluyor o saatte doğal olarak. Telefondan ilanları açmaya çözüm bulamayıp, aynı sorunla karşılaşan birilerinden yardım istememde ne gibi bir abeslik gördünüz çok merak ediyorum gerçekten.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="htaysi, post: 496674, member: 99826"] Sizdeki bu egonun sebebi nedir peki onun cevabı var mı? Aylardır her gece 3-4 gibi uyanıp resmi gazeteye, ilanlara bakıyorum. Ve ilanları merak ettiğim için gecenin o saatinde ne ilanı verilmiş diye görmek istiyorum, yanımda ne bilgisayar ne başka bir şey oluyor o saatte doğal olarak. Telefondan ilanları açmaya çözüm bulamayıp, aynı sorunla karşılaşan birilerinden yardım istememde ne gibi bir abeslik gördünüz çok merak ediyorum gerçekten. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...