Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademikami" data-source="post: 496603"><p>hocam merhabalar. bazı ilanlarda yüksek lisans yapıyor şartı var bazılarında hem yüksek lisans hemde doktora yapıyor olma şartı yazıyor. mesela doktora yapıyorsa sadece yüksek lisans yapıyor şartına başvuramaycak mı?</p><p></p><p>hocam birde ben yüksek lisans öğrencisiyim aralık ayı içinde sunmayı planlıyorum. diyelim ki ilan verildi ve hak kazandım.güvenlik soruşturması vs derken 2 ay geçse ben o ara sunmuş ve bitirmiş olcağım o arada ne olacak başlamadan ilişkim mi kesilcek? o aralıkta y.l devam ettiği için doktora ilanınada başvuramıcam sanırım. haziran ayında açılsa doktora ilanı o zamana kadar ne yapmam lazım? kusura bakmayın kafam karıştı devamlı okuyorum birşeyler değişiyor anlamadım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademikami, post: 496603"] hocam merhabalar. bazı ilanlarda yüksek lisans yapıyor şartı var bazılarında hem yüksek lisans hemde doktora yapıyor olma şartı yazıyor. mesela doktora yapıyorsa sadece yüksek lisans yapıyor şartına başvuramaycak mı? hocam birde ben yüksek lisans öğrencisiyim aralık ayı içinde sunmayı planlıyorum. diyelim ki ilan verildi ve hak kazandım.güvenlik soruşturması vs derken 2 ay geçse ben o ara sunmuş ve bitirmiş olcağım o arada ne olacak başlamadan ilişkim mi kesilcek? o aralıkta y.l devam ettiği için doktora ilanınada başvuramıcam sanırım. haziran ayında açılsa doktora ilanı o zamana kadar ne yapmam lazım? kusura bakmayın kafam karıştı devamlı okuyorum birşeyler değişiyor anlamadım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...