Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="enerjim" data-source="post: 496508" data-attributes="member: 103931"><p>Kullanılmayan kadrolar devredilebiliyormuş 2019a. Ama şu süreçte kullanmaya gerek kalmayacak norm kadro cetvelleri yökden sonra c.b onayına sunulacakmış 9 ocak 2019da. onay sürecinde talepler değerlendirilip 2019 bütçesine göre onaylanacakmış. örneğin bir üniversite toplamda 50si yeni alım 150si kurum içi yükselme kadrosu talep ettiyse bütçe durumuna göre tamamı yada bir kısmı onaylanacakmış. o sebeple ilanlar ocak sonunu bulur diyolar. ben öğretim görevliliğine başvurmayı düşündüğüm için o tarihlerin bahar dönemi başlangıcı olduğunu alım sürecinin min. 2ay olmasından dolayı kimsenin o tarihlerde alım yapmayı mantıklı bulmayacağımı söyledim hak verdiler senin için süreç yaza kadar uzayabilir dediler. (soru gelmeden cevap veriyim c.b onayından sonra ar.gör alımları hayli yüksek olurmuş.)</p><p>küçükte olsa tek bir ihtimal varmış yanlış hatırlamıyosam aysonuna kadar yök e norm kadro cetvelleri 30kasıma kadar teslim edilecekmiş. benim alanımda acil ihtiyacı olan üniversiteler norm eksiği varsa yökten izinle alım yapabilirmiş öyle bir durum olursa olabilirmiş. (bide torpil olmasa bile en azından hatırı sayılır birkaç prof dan referansın olsun dediler)</p><p>işin özü pekte hayırlı olmayan bir süreç bizi bekliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enerjim, post: 496508, member: 103931"] Kullanılmayan kadrolar devredilebiliyormuş 2019a. Ama şu süreçte kullanmaya gerek kalmayacak norm kadro cetvelleri yökden sonra c.b onayına sunulacakmış 9 ocak 2019da. onay sürecinde talepler değerlendirilip 2019 bütçesine göre onaylanacakmış. örneğin bir üniversite toplamda 50si yeni alım 150si kurum içi yükselme kadrosu talep ettiyse bütçe durumuna göre tamamı yada bir kısmı onaylanacakmış. o sebeple ilanlar ocak sonunu bulur diyolar. ben öğretim görevliliğine başvurmayı düşündüğüm için o tarihlerin bahar dönemi başlangıcı olduğunu alım sürecinin min. 2ay olmasından dolayı kimsenin o tarihlerde alım yapmayı mantıklı bulmayacağımı söyledim hak verdiler senin için süreç yaza kadar uzayabilir dediler. (soru gelmeden cevap veriyim c.b onayından sonra ar.gör alımları hayli yüksek olurmuş.) küçükte olsa tek bir ihtimal varmış yanlış hatırlamıyosam aysonuna kadar yök e norm kadro cetvelleri 30kasıma kadar teslim edilecekmiş. benim alanımda acil ihtiyacı olan üniversiteler norm eksiği varsa yökten izinle alım yapabilirmiş öyle bir durum olursa olabilirmiş. (bide torpil olmasa bile en azından hatırı sayılır birkaç prof dan referansın olsun dediler) işin özü pekte hayırlı olmayan bir süreç bizi bekliyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...