Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 496493" data-attributes="member: 103373"><p>Önermelerimde yanıldığım hükmüne nasıl vardınız? Norm cetvelleri ilan edildi de ben mi bundan bihaberim? 2018 yılı sona erdi de ben mi uykudaydım? </p><p></p><p>Bugüne kadar <strong>ÇOK BİLMİŞLİK ve FEVRİLİK </strong>ile neyse ki hiç itham edilmedim. Bakın burası birilerinin kişisel şovlarını yapacakları bir platform değil. Ben yanılabilirim hata yapabilirim hiçbir yorumumda da her şeyi ben bilirim edasında olmadım. Her mesajımda ısrarla kanaatim ne ise onu yazdığımı belirttim. Dikkat ederseniz bana bir şey sorulduğunda duyumunuz var mı haberiniz var mı diye sorulmuyor. Ortak soru şekli hep <strong>fikriniz</strong> nedir olmuştur. </p><p></p><p>Diğer meseleyi ben çoktan unutmuştum şimdi siz hatırlatınca tekrar baktım sanırım kimsenin bana tepki vermemiş olması size bu konuda bir ipucu veriyordur. Orada söylediklerimin hala arkasındayım ayrıca had bilmek iyidir bundan gocunmayın bunu hatırlatanlar da size hakaret etmiyordur emin olun. <strong>Hepimiz için temennim hayatta her zaman haddimizi bilerek yaşamamızdır.</strong></p><p></p><p>Son bir not daha düşeyim bu konuyu uzatmayın cevap hakkımı kullandım o kadar kişisel bir atışmaya dönüştürmemenizi rica ediyorum. Eğer devam etmek isterseniz de özel mesaj ile direkt bana ulaşabilirsiniz. Selamlar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 496493, member: 103373"] Önermelerimde yanıldığım hükmüne nasıl vardınız? Norm cetvelleri ilan edildi de ben mi bundan bihaberim? 2018 yılı sona erdi de ben mi uykudaydım? Bugüne kadar [B]ÇOK BİLMİŞLİK ve FEVRİLİK [/B]ile neyse ki hiç itham edilmedim. Bakın burası birilerinin kişisel şovlarını yapacakları bir platform değil. Ben yanılabilirim hata yapabilirim hiçbir yorumumda da her şeyi ben bilirim edasında olmadım. Her mesajımda ısrarla kanaatim ne ise onu yazdığımı belirttim. Dikkat ederseniz bana bir şey sorulduğunda duyumunuz var mı haberiniz var mı diye sorulmuyor. Ortak soru şekli hep [B]fikriniz[/B] nedir olmuştur. Diğer meseleyi ben çoktan unutmuştum şimdi siz hatırlatınca tekrar baktım sanırım kimsenin bana tepki vermemiş olması size bu konuda bir ipucu veriyordur. Orada söylediklerimin hala arkasındayım ayrıca had bilmek iyidir bundan gocunmayın bunu hatırlatanlar da size hakaret etmiyordur emin olun. [B]Hepimiz için temennim hayatta her zaman haddimizi bilerek yaşamamızdır.[/B] Son bir not daha düşeyim bu konuyu uzatmayın cevap hakkımı kullandım o kadar kişisel bir atışmaya dönüştürmemenizi rica ediyorum. Eğer devam etmek isterseniz de özel mesaj ile direkt bana ulaşabilirsiniz. Selamlar.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...