Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akademi canavar" data-source="post: 496407" data-attributes="member: 98492"><p>Merve hocam eger ocak ayina kalirsa ilanlar nasil yayinlanacak bu yila ait kadrolar yeni yila kalirsa kadük oluyo diye biliyorum yaniyo kadrolar o yuzden 2018 icerisinde yayinlanmak zorunda degil mi yanlis mi biliyorum.</p><p>Lanet olsun bizleri bu hallere getirenlere temmuz ayindan beri ne yokden nede cumhurbaskanligindan biri cikip da demiyo ki kadrolar su zaman yayinlanacak ogrencilerimiz musterih olsun calismalarina devam etsin kaygilanmasin diye bir aciklama yapma geregi bile duymuyolar arkadaslar iste bu durum bizim kimsenin umrunda olmadigimizi daha dogrusu insan yerine bile konulmadigimizin bir gostergesidlir arkadaslar.</p><p>Ayrica surec daraldi norm kadro tamamlaninca bu yila ait kadrolarin hepsinin yayinlanacagini dusunmuyorum en fazla 1-2 tane gorebiliriz kendi alanlarimizdan arkadaslar akillari sira 4000 cik kadrodan tasarruf yapiyolar anlamiyorum ya diger kurumlara binlerce onbinlerce alim yapiliyo bizler gonul verdigimiz seyin pesinde yillarca kosuyoruz ama hep magdur oluyoruz arkadaslar.Nitelikli olmaya calistikca bu sistemde issiz kalma ihtimalimiz artiyo sanki bu ne yani boyle nitelikli issizler ordusu olusacak yakinda ulkede.</p><p>İnsallah soylenildigi gibi arastirma gorevlisi kadrolari norm kadroya dahil degildir yoksa cok kisitli alimlar olur zaten yeterince kisitli da.</p><p>Bir diger konu arkadaslar ogretim elemani yonetmeligi maddelerden birinde diyo ki not transkriptinde hemde dortluk hemde yuzluk sistemde not yaziyorsa yuzluk karsiligi universite senatolarinca verilir diyo benimkinde ikiside yaziyo transkripte yani simdi kendi okulumun yuzluk karsiligi kabul edilmeyecek mi basvurdugum okulun donusum tablosu mu kullanilacak arkadaslar ve sadece dortluk sistemde yazili olanlarin ki neye gore belirlenecek yok donusum tablosuna gore mi yoksa onlarinki de basvurulsan uninin donusum tablosuna gore mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akademi canavar, post: 496407, member: 98492"] Merve hocam eger ocak ayina kalirsa ilanlar nasil yayinlanacak bu yila ait kadrolar yeni yila kalirsa kadük oluyo diye biliyorum yaniyo kadrolar o yuzden 2018 icerisinde yayinlanmak zorunda degil mi yanlis mi biliyorum. Lanet olsun bizleri bu hallere getirenlere temmuz ayindan beri ne yokden nede cumhurbaskanligindan biri cikip da demiyo ki kadrolar su zaman yayinlanacak ogrencilerimiz musterih olsun calismalarina devam etsin kaygilanmasin diye bir aciklama yapma geregi bile duymuyolar arkadaslar iste bu durum bizim kimsenin umrunda olmadigimizi daha dogrusu insan yerine bile konulmadigimizin bir gostergesidlir arkadaslar. Ayrica surec daraldi norm kadro tamamlaninca bu yila ait kadrolarin hepsinin yayinlanacagini dusunmuyorum en fazla 1-2 tane gorebiliriz kendi alanlarimizdan arkadaslar akillari sira 4000 cik kadrodan tasarruf yapiyolar anlamiyorum ya diger kurumlara binlerce onbinlerce alim yapiliyo bizler gonul verdigimiz seyin pesinde yillarca kosuyoruz ama hep magdur oluyoruz arkadaslar.Nitelikli olmaya calistikca bu sistemde issiz kalma ihtimalimiz artiyo sanki bu ne yani boyle nitelikli issizler ordusu olusacak yakinda ulkede. İnsallah soylenildigi gibi arastirma gorevlisi kadrolari norm kadroya dahil degildir yoksa cok kisitli alimlar olur zaten yeterince kisitli da. Bir diger konu arkadaslar ogretim elemani yonetmeligi maddelerden birinde diyo ki not transkriptinde hemde dortluk hemde yuzluk sistemde not yaziyorsa yuzluk karsiligi universite senatolarinca verilir diyo benimkinde ikiside yaziyo transkripte yani simdi kendi okulumun yuzluk karsiligi kabul edilmeyecek mi basvurdugum okulun donusum tablosu mu kullanilacak arkadaslar ve sadece dortluk sistemde yazili olanlarin ki neye gore belirlenecek yok donusum tablosuna gore mi yoksa onlarinki de basvurulsan uninin donusum tablosuna gore mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...