Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kadirk" data-source="post: 496376" data-attributes="member: 103678"><p>Yaşar Hocam,</p><p></p><p>Sorum şu MESLEK YÜKSEK OKULLARI normkadro ya dahil değil demiştiniz. Peki <strong>MYO larında öğretim elamanları sayı planlaması neye göre yapılacak?</strong></p><p></p><p>Örneğin bir MESLEK YÜKSEK OKULUNDA 2 bölüm var 1 Prof, 1 Doç, 4 Dr Öğ. Görevlisi, 6 Öğretim Görevlisi var. Buradaki ÖĞRETİM GÖREVLİ SAYISI KAÇ OLMALI? ya da neye göre planlama yapılacak.</p><p></p><p>İKİNCİ SORUM İSE : MESLEK YÜKSEK OKULLARINDA öğretim görevlisi olmak için TEZLİ YÜKSEK LİSANS ŞARTI GETİRİLDİ. <strong>Çıkacak olan ilanlarda hem yüksek lisans derecesi hemde tecrübe isteyebilirler mi?</strong> Mesela ben alanımda 10 yıllık bir deneyime sahibim ve tezli yüksek lisansımda var ama ALES puanım düşük yani benim şansım tecrübe isterlerse artıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kadirk, post: 496376, member: 103678"] Yaşar Hocam, Sorum şu MESLEK YÜKSEK OKULLARI normkadro ya dahil değil demiştiniz. Peki [B]MYO larında öğretim elamanları sayı planlaması neye göre yapılacak?[/B] Örneğin bir MESLEK YÜKSEK OKULUNDA 2 bölüm var 1 Prof, 1 Doç, 4 Dr Öğ. Görevlisi, 6 Öğretim Görevlisi var. Buradaki ÖĞRETİM GÖREVLİ SAYISI KAÇ OLMALI? ya da neye göre planlama yapılacak. İKİNCİ SORUM İSE : MESLEK YÜKSEK OKULLARINDA öğretim görevlisi olmak için TEZLİ YÜKSEK LİSANS ŞARTI GETİRİLDİ. [B]Çıkacak olan ilanlarda hem yüksek lisans derecesi hemde tecrübe isteyebilirler mi?[/B] Mesela ben alanımda 10 yıllık bir deneyime sahibim ve tezli yüksek lisansımda var ama ALES puanım düşük yani benim şansım tecrübe isterlerse artıyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...