Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 496370" data-attributes="member: 103373"><p>Yönetmeliği tekrar incelerseniz eğer böyle bir şartın bulunmadığını görebilirsiniz hocam..</p><p></p><p></p><p></p><p>Hayır böyle bir şey mümkün değil..</p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam sorunuzu daha net daha anlaşılır sorarsanız cevaplamaktan memnuniyet duyarım..</p><p></p><p></p><p></p><p><u><strong>ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARI İÇİN (VAKIF ÜNİVERSİTELERİ HARİÇ) TEZLİ YÜKSEK LİSANS VEYA DOKTORA ÖĞRENCİSİ OLUNMASI ŞARTTIR..</strong></u></p><p></p><p></p><p></p><p>Bu uzun yazıyı yazan hanımefendi/beyefendi bu konuda bir yasak olmadığına göre net bir biçimde bu bahsi geçen üniversitenin adını veya en azından 18 öğretim üyesi bulunan ve bunların tam 13'ü Prof. olan bölümün hangi bölüm olduğunu yazarlarsa memnun olurum. </p><p></p><p>Arkadaşlar her bölüm için standart olarak 3 öğretim üyesi baz alınması kadar salakça bir iddia olabilir mi arkadaş bir bölümün yüksek lisans açması / doktora açması için farklı asgari sayıda öğretim üyesi şartı var. Bu arkadaşın yaptığı hesaplama ile Türkiye'de iyi ihtimalle 2015 yılından önce açılmış hiçbir üniversite 1 tane bile öğretim üyesi alamaz uzuuunca yıllar boyunca biraz mantıklı düşünün lütfen. Norm hesaplamaları konusunda artık yorumda bulunmayacağım birkaç hafta içerisinde göreceğiz zaten.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 496370, member: 103373"] Yönetmeliği tekrar incelerseniz eğer böyle bir şartın bulunmadığını görebilirsiniz hocam.. Hayır böyle bir şey mümkün değil.. Hocam sorunuzu daha net daha anlaşılır sorarsanız cevaplamaktan memnuniyet duyarım.. [U][B]ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARI İÇİN (VAKIF ÜNİVERSİTELERİ HARİÇ) TEZLİ YÜKSEK LİSANS VEYA DOKTORA ÖĞRENCİSİ OLUNMASI ŞARTTIR..[/B][/U] Bu uzun yazıyı yazan hanımefendi/beyefendi bu konuda bir yasak olmadığına göre net bir biçimde bu bahsi geçen üniversitenin adını veya en azından 18 öğretim üyesi bulunan ve bunların tam 13'ü Prof. olan bölümün hangi bölüm olduğunu yazarlarsa memnun olurum. Arkadaşlar her bölüm için standart olarak 3 öğretim üyesi baz alınması kadar salakça bir iddia olabilir mi arkadaş bir bölümün yüksek lisans açması / doktora açması için farklı asgari sayıda öğretim üyesi şartı var. Bu arkadaşın yaptığı hesaplama ile Türkiye'de iyi ihtimalle 2015 yılından önce açılmış hiçbir üniversite 1 tane bile öğretim üyesi alamaz uzuuunca yıllar boyunca biraz mantıklı düşünün lütfen. Norm hesaplamaları konusunda artık yorumda bulunmayacağım birkaç hafta içerisinde göreceğiz zaten. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...