Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mollose0" data-source="post: 496187" data-attributes="member: 103662"><p>Hocam açıkçası bahsettiğim örneklerde okulları özel-devlet olarak ayırmadığımda haklısınız ama bu durumla karşılaştığım özel okullar Sabancı, Bilgi gibi okullardı. Tabii başka örnekler mevcut, ismine gülüp geçebileceğiniz (belki ön yargı ile, haksızlık ile) bir özel okulun 85-90 puan ile araştırma görevlisi alabildiğini de pekâlâ gördüm. Dolayısıyla durum en azından benim incelediğim bölümlerde (genelde EA ve SÖZ puan türü ile alan bölümler bunlar/psikoloji, sosyoloji, iletişim fakülteleri ve kültürel çalışmalar gibi alanların ilanlarına bakarım) çok açık değil. Ama elbette 80 civarı bir puan ile kadro almak için 90 üzeri dil ve iyi bir ortalama (ikinci aşamada yeniden geri düşmemek için örneğin en azından 85 ve üzeri) şart gibi gözüküyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mollose0, post: 496187, member: 103662"] Hocam açıkçası bahsettiğim örneklerde okulları özel-devlet olarak ayırmadığımda haklısınız ama bu durumla karşılaştığım özel okullar Sabancı, Bilgi gibi okullardı. Tabii başka örnekler mevcut, ismine gülüp geçebileceğiniz (belki ön yargı ile, haksızlık ile) bir özel okulun 85-90 puan ile araştırma görevlisi alabildiğini de pekâlâ gördüm. Dolayısıyla durum en azından benim incelediğim bölümlerde (genelde EA ve SÖZ puan türü ile alan bölümler bunlar/psikoloji, sosyoloji, iletişim fakülteleri ve kültürel çalışmalar gibi alanların ilanlarına bakarım) çok açık değil. Ama elbette 80 civarı bir puan ile kadro almak için 90 üzeri dil ve iyi bir ortalama (ikinci aşamada yeniden geri düşmemek için örneğin en azından 85 ve üzeri) şart gibi gözüküyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...