Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="spain" data-source="post: 496183" data-attributes="member: 65979"><p>Kastettiginiz ar.go.ler sanirim ozel universitedir ya da bolum farklidir diye dusunuyorum. Isletme icin devlette ar. go.luk 80 den baslar en az bence ama ogretim gorevlisi olmak nispeten daha dusuk aleslerle mumkundur diye dusunuyorum. Bir de simdi yl sarti geldi. Yl ogrencisi olup ar.go. ilanlarina basvuran coktur ama yl mezunu olup ogretim gorevlisi ilanlarina basvuracak kisiler nispeten daha azdir diye dusunuyorum. Burada handikap isletme artik yl programlarinda da lisans gibi fazla ogrenci olmasi. Anadolunun kucucuk sehirlerin kucucuk universitelerinde isletme doktora programlari dahi var. Yapmayin sunu rica ederiz.. Bolumumun malesef iyice suyu cikti. Halbuki ne guzel dersler okutulur isletmede. Ama heryere bu bolumu acarsan uzerine bir de aofler de eklenirse ogrenci enflasyonu olur ve bolumun degeri kalmaz. Ben doktora yapiyorum su an ama eger bu sene de atanamaz isem ne doktoraya ne de akademi hedefime devam edecegim. Yas kac oldu akademi hedefimize ulasamadik malesef ki yolda alamadik hayat yolunda. Kim bilir benim gibi niceleri var. Benim zamanimda gene bolumumun bir degeri vardi az da olsa simdi o kadar kotu ki kimse bolumu okumaya gelmiyor anadoludaki universitelere. Buna karsin sen o unide isletme doktora programi aciyorsun. Neden? (bu kategoride bir universitede degilim yanlis anlasilmasin)Isletmelerin hali ne olur? Bolum mu kapanir?Kestiremiyorum artik ne olacagini ben. Cok mu karamsarim bilmiyorum ama okudum okuyorum ama bosa okumusum diyecegim belki de. Belirttigim gibi son sene bu emek verecegim. Insallah su ilanlari goruruz de birseyler deneriz. Insanda guc birakmiyor bu surec, bu belirsizlik. Umarim hepimiz aliriz bir gun emeklerimizin karsiliklarini... Bu surec de en yakin zamanda (en gec ocak) baslar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="spain, post: 496183, member: 65979"] Kastettiginiz ar.go.ler sanirim ozel universitedir ya da bolum farklidir diye dusunuyorum. Isletme icin devlette ar. go.luk 80 den baslar en az bence ama ogretim gorevlisi olmak nispeten daha dusuk aleslerle mumkundur diye dusunuyorum. Bir de simdi yl sarti geldi. Yl ogrencisi olup ar.go. ilanlarina basvuran coktur ama yl mezunu olup ogretim gorevlisi ilanlarina basvuracak kisiler nispeten daha azdir diye dusunuyorum. Burada handikap isletme artik yl programlarinda da lisans gibi fazla ogrenci olmasi. Anadolunun kucucuk sehirlerin kucucuk universitelerinde isletme doktora programlari dahi var. Yapmayin sunu rica ederiz.. Bolumumun malesef iyice suyu cikti. Halbuki ne guzel dersler okutulur isletmede. Ama heryere bu bolumu acarsan uzerine bir de aofler de eklenirse ogrenci enflasyonu olur ve bolumun degeri kalmaz. Ben doktora yapiyorum su an ama eger bu sene de atanamaz isem ne doktoraya ne de akademi hedefime devam edecegim. Yas kac oldu akademi hedefimize ulasamadik malesef ki yolda alamadik hayat yolunda. Kim bilir benim gibi niceleri var. Benim zamanimda gene bolumumun bir degeri vardi az da olsa simdi o kadar kotu ki kimse bolumu okumaya gelmiyor anadoludaki universitelere. Buna karsin sen o unide isletme doktora programi aciyorsun. Neden? (bu kategoride bir universitede degilim yanlis anlasilmasin)Isletmelerin hali ne olur? Bolum mu kapanir?Kestiremiyorum artik ne olacagini ben. Cok mu karamsarim bilmiyorum ama okudum okuyorum ama bosa okumusum diyecegim belki de. Belirttigim gibi son sene bu emek verecegim. Insallah su ilanlari goruruz de birseyler deneriz. Insanda guc birakmiyor bu surec, bu belirsizlik. Umarim hepimiz aliriz bir gun emeklerimizin karsiliklarini... Bu surec de en yakin zamanda (en gec ocak) baslar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...