Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sevgili Musa" data-source="post: 496049" data-attributes="member: 104220"><p>Bugünkü ilanlarda da ''iptal'' ifadesi geçiyor ve yukarıdaki sayfalarda değinildiği gibi bazı kadrolara ise başvuruyu devam ettiriyoruz tarzı cümleler geçiyor(resmi gazeteden sadeleştirme). Bu norm olayıyla ilgili olarak en azından şimdilik üniversitelerin özel bir dilekçeyle öğretim üyesi kadrolarına çıktığını söyleyebilir miyiz? Yani bu kadrolar normdan avans mı alıyorlar bir nevi? Hiçbir üniversite araştırma görevlisi ilanlarına çıkmıyor, aralık bekleniyorsa çıkanlar(öğ.üye) nasıl çıkıyor, fakültelerde ders anlatacak hoca kalmadığı için mi ve özeller niçin geçen sene leblebi gibi alırken şimdi ar.gör alımı yapmıyor. Artık sabırsızım. Yukarıda bahsedildiği gibi yığılmalar falan da hesaba katılırsa büyük bir ümide ihtiyaç olacak. Herkese sabır diliyorum ve bilgilendirmeler için teşekkür ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sevgili Musa, post: 496049, member: 104220"] Bugünkü ilanlarda da ''iptal'' ifadesi geçiyor ve yukarıdaki sayfalarda değinildiği gibi bazı kadrolara ise başvuruyu devam ettiriyoruz tarzı cümleler geçiyor(resmi gazeteden sadeleştirme). Bu norm olayıyla ilgili olarak en azından şimdilik üniversitelerin özel bir dilekçeyle öğretim üyesi kadrolarına çıktığını söyleyebilir miyiz? Yani bu kadrolar normdan avans mı alıyorlar bir nevi? Hiçbir üniversite araştırma görevlisi ilanlarına çıkmıyor, aralık bekleniyorsa çıkanlar(öğ.üye) nasıl çıkıyor, fakültelerde ders anlatacak hoca kalmadığı için mi ve özeller niçin geçen sene leblebi gibi alırken şimdi ar.gör alımı yapmıyor. Artık sabırsızım. Yukarıda bahsedildiği gibi yığılmalar falan da hesaba katılırsa büyük bir ümide ihtiyaç olacak. Herkese sabır diliyorum ve bilgilendirmeler için teşekkür ediyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...