Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="spain" data-source="post: 495921" data-attributes="member: 65979"><p>Bir kisi zaten akademik kariyer hedefliyorsa yl yapar. Mesleki tecrube ve akademi farkli seylerdir bu sebeple yl kararini mantikli buluyorum ben. Bundan boyle akademik kariyer hedefleyen kisi de tezli yl yapsin madem cok istiyorsa diye dusunuyorum. Mesleki deneyim ile universite deneyimi farkli seylerdir. Her deneyimli calisan ders verebilir diye degerlendirilmemelidir. Mesleki tecrube de gercekten o bolum icin onemli ise yine tezli yl uzerine ozel bir sart olarak eklenebilir ona da kimse birsey diyemez. Ancak temelde bir yl egitimi alinmali en azindan bence. Akademi isteyen birey o yl diplomasi icin bir emek veriyor. Mesleki deneyimi olan da ayni emegi versin yl diolomasini alsin oyle ogretim gorevlisi olsun.</p><p></p><p>Ogretim gorevlisi atamalarinda ben de lisansin dikkate alinacagini dusunuyorum. Ancak bu durum yonetmelikte belirtilmis mi ve yl ortalamasinin dikkate alinmamasi kesinlik kazanmis bir durum mu bunu merak ettim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="spain, post: 495921, member: 65979"] Bir kisi zaten akademik kariyer hedefliyorsa yl yapar. Mesleki tecrube ve akademi farkli seylerdir bu sebeple yl kararini mantikli buluyorum ben. Bundan boyle akademik kariyer hedefleyen kisi de tezli yl yapsin madem cok istiyorsa diye dusunuyorum. Mesleki deneyim ile universite deneyimi farkli seylerdir. Her deneyimli calisan ders verebilir diye degerlendirilmemelidir. Mesleki tecrube de gercekten o bolum icin onemli ise yine tezli yl uzerine ozel bir sart olarak eklenebilir ona da kimse birsey diyemez. Ancak temelde bir yl egitimi alinmali en azindan bence. Akademi isteyen birey o yl diplomasi icin bir emek veriyor. Mesleki deneyimi olan da ayni emegi versin yl diolomasini alsin oyle ogretim gorevlisi olsun. Ogretim gorevlisi atamalarinda ben de lisansin dikkate alinacagini dusunuyorum. Ancak bu durum yonetmelikte belirtilmis mi ve yl ortalamasinin dikkate alinmamasi kesinlik kazanmis bir durum mu bunu merak ettim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...