Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 495869" data-attributes="member: 103373"><p>Hocam haklısınız Ar.Gör. kadroları ile ilgili madde Aralık ayını işaret eden maddeye dahil değil ancak yine de bir norm çalışması yapılması öngörülüyor bu çalışma 2 günde bitirilebilecek bir çalışma ise yarın da ilana çıkabilirler. Tüm prosedürler bitmeden ilana neden çıkmak istemeyebileceklerini daha önceki gönderilerimde açıklamıştım. Her halükarda benim aktardıklarım da birer tahmin.</p><p></p><p></p><p></p><p>Rica ederim hocam bir faydası oluyorsa ne mutlu. Öğretim üyesi ve öğretim görevlisi ilanlarını soruyorsanız eğer kesin olarak norm kadro çalışmaları bitmeden (ne kadar sürebileceğini inanın kestiremem) ilana çıkılmayacaktır. Ar.Gör. kadroları içinse yukarıdaki cevabımda da belirttiğim gibi onlar için de bir norm çalışması yapılacak ne kadar sürede tamamlarlar bilemem ama daha önceki mesajlarımı da okuduysanız onlarda da sebepleri ile birlikte açıklamaya çalıştım üniversiteler tüm norm çalışmaları bitmeden ilana çıkmak istemeyeceklerdir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 495869, member: 103373"] Hocam haklısınız Ar.Gör. kadroları ile ilgili madde Aralık ayını işaret eden maddeye dahil değil ancak yine de bir norm çalışması yapılması öngörülüyor bu çalışma 2 günde bitirilebilecek bir çalışma ise yarın da ilana çıkabilirler. Tüm prosedürler bitmeden ilana neden çıkmak istemeyebileceklerini daha önceki gönderilerimde açıklamıştım. Her halükarda benim aktardıklarım da birer tahmin. Rica ederim hocam bir faydası oluyorsa ne mutlu. Öğretim üyesi ve öğretim görevlisi ilanlarını soruyorsanız eğer kesin olarak norm kadro çalışmaları bitmeden (ne kadar sürebileceğini inanın kestiremem) ilana çıkılmayacaktır. Ar.Gör. kadroları içinse yukarıdaki cevabımda da belirttiğim gibi onlar için de bir norm çalışması yapılacak ne kadar sürede tamamlarlar bilemem ama daha önceki mesajlarımı da okuduysanız onlarda da sebepleri ile birlikte açıklamaya çalıştım üniversiteler tüm norm çalışmaları bitmeden ilana çıkmak istemeyeceklerdir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...