Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="EYMENS" data-source="post: 495814" data-attributes="member: 58832"><p>Önceki tüm yönetmelikler ortadan kaldırılarak yani önceki dönemlerde yönetmelikte yer alan ve hak kayıplarını önleyen tüm muafiyetler ortadan kaldırılarak sıfırdan bir yönetmelik yapılmış oldu. Ve bence yeni mağduriyetler yaratıldı. Mutlaka yukarıda anlattığım sürece uygun bu yönetmelik için de muafiyet maddeleri eklenmelidir. Mümkün olan tüm kanallardan buradaki düşüncelerimi dile getireceğim. Bir gelişme olursa buradan paylaşırım.</p></blockquote><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Öncelikli alanlar demese mağduriyet konusunda haklısın kardeşim de yökün belirleyeceği alanlar dışındaki kadrolara alınacak öğretim görevlisi ilanlarına deneyim şartının kaldırılması kadar yerinde bir karar daha YOK bence! Kusura bakma da ben tezliyi 2 senede bitirip bir yandan da formasyon alırken(2milyar verip bu ülkede hiç bişeye de yaramayacağını bile bile);üzerine dil vs. koyup ales sınavlarına 2009'dan beri kesintisiz başvurup ne alırsam alayım tekrar ve tekrar giriyorken! Bunun yanında 2 tane farklı doktoraya birden giriyorsam, o arkadaş lisans mezuniyetinden sonra gidip 2 sene çalıştı diye benimle denk görülmeli miydi sence? Asıl mağduriyet buydu düzeltilmiş bence, NASIL OLDUYSA HAYRET ona da çok şaşıdım açıkcası da. Bence sevinilecek tek haber bu kusura bakmayın da herkes kendi köşesinde oynasın ben fen edebiyat mezunuyum, başkası 2 sene dershanede çalıştı ve sgk primi yattı diye benim master ve doktora emeklerim hiçe sayılıyordu, zaten dayımız amcamız yok ee ne olacak? Allah razı gelir mi buna elbet birgün güneş bize de doğacak o zaman işte bende ADALET için savaşacağım bi yerlere gelirsem; yani özetle asıl mağdur bizdik, tek isabetli karar bu olmuş boşversenize, onun dışında konuyu da çok güzel toparlamışsın eline sağlık . .</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="EYMENS, post: 495814, member: 58832"] Önceki tüm yönetmelikler ortadan kaldırılarak yani önceki dönemlerde yönetmelikte yer alan ve hak kayıplarını önleyen tüm muafiyetler ortadan kaldırılarak sıfırdan bir yönetmelik yapılmış oldu. Ve bence yeni mağduriyetler yaratıldı. Mutlaka yukarıda anlattığım sürece uygun bu yönetmelik için de muafiyet maddeleri eklenmelidir. Mümkün olan tüm kanallardan buradaki düşüncelerimi dile getireceğim. Bir gelişme olursa buradan paylaşırım.[/QUOTE] Öncelikli alanlar demese mağduriyet konusunda haklısın kardeşim de yökün belirleyeceği alanlar dışındaki kadrolara alınacak öğretim görevlisi ilanlarına deneyim şartının kaldırılması kadar yerinde bir karar daha YOK bence! Kusura bakma da ben tezliyi 2 senede bitirip bir yandan da formasyon alırken(2milyar verip bu ülkede hiç bişeye de yaramayacağını bile bile);üzerine dil vs. koyup ales sınavlarına 2009'dan beri kesintisiz başvurup ne alırsam alayım tekrar ve tekrar giriyorken! Bunun yanında 2 tane farklı doktoraya birden giriyorsam, o arkadaş lisans mezuniyetinden sonra gidip 2 sene çalıştı diye benimle denk görülmeli miydi sence? Asıl mağduriyet buydu düzeltilmiş bence, NASIL OLDUYSA HAYRET ona da çok şaşıdım açıkcası da. Bence sevinilecek tek haber bu kusura bakmayın da herkes kendi köşesinde oynasın ben fen edebiyat mezunuyum, başkası 2 sene dershanede çalıştı ve sgk primi yattı diye benim master ve doktora emeklerim hiçe sayılıyordu, zaten dayımız amcamız yok ee ne olacak? Allah razı gelir mi buna elbet birgün güneş bize de doğacak o zaman işte bende ADALET için savaşacağım bi yerlere gelirsem; yani özetle asıl mağdur bizdik, tek isabetli karar bu olmuş boşversenize, onun dışında konuyu da çok güzel toparlamışsın eline sağlık . . [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...