Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="agoodperson" data-source="post: 495802" data-attributes="member: 101411"><p>Burada yazanların çoğuna katılıyorum. Fakat 3. maddede bir bölüme katılmıyorum. Şöyle ki, evet artık fakültelerde öğr. gör. olabilmek imkansız. <strong>Fakat zaten imkansıza yakındı.</strong> Burası tamam. <strong>Lakin ben MYO'ların "bazı" bölümlerine değil "çoğu" bölümüne öğr. gör. alımına devam edileceğini düşünüyorum.</strong> Her yer MYO dolu ve MYO'larda ciddi öğretim elemanı ihtiyacı var. Genellikle MYO'lara öğretim üyesi kadrosu verilmez. Dolayısıyla ilgili açık öğr. gör. kadrolarıyla doldurulmaya devam edecektir. MYO'lardaki öğr. gör.lerin önemli bir bölümünün yüksek lisansı dahi yok. Burada öyle bir şey yazmıyor fakat hal böyleyken MYO'lara DR olmayan öğr. gör. almamak diye bir durum ülkemiz için gerçekçi değil. <strong>Özetle, MYO'ların ders verecek öğretim görevlilerine ihtiyacı var ve bu oran çoğunlukla yüksek lisans mezunu kişilerle karşılanacaktır.</strong></p><p></p><p>Bu arada, yüksek lisansı olmayanlar öğretim görevliliğini <strong>maalesef</strong> unutmalı (çooook özel (!) alanlar dışında). O maddeden dönüş olmaz. Zaten o madde bu yeni yönetmelikten birkaç ay önce getirilmişti. Etraf YL, DR mezunu işsizlerle doluyken deneyime kimse dönüp bakmaz kusura bakmayın.<strong> Doğrusu budur demiyorum. </strong>Fakat tecrübelerime dayanarak olacağın bu olduğunu düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agoodperson, post: 495802, member: 101411"] Burada yazanların çoğuna katılıyorum. Fakat 3. maddede bir bölüme katılmıyorum. Şöyle ki, evet artık fakültelerde öğr. gör. olabilmek imkansız. [B]Fakat zaten imkansıza yakındı.[/B] Burası tamam. [B]Lakin ben MYO'ların "bazı" bölümlerine değil "çoğu" bölümüne öğr. gör. alımına devam edileceğini düşünüyorum.[/B] Her yer MYO dolu ve MYO'larda ciddi öğretim elemanı ihtiyacı var. Genellikle MYO'lara öğretim üyesi kadrosu verilmez. Dolayısıyla ilgili açık öğr. gör. kadrolarıyla doldurulmaya devam edecektir. MYO'lardaki öğr. gör.lerin önemli bir bölümünün yüksek lisansı dahi yok. Burada öyle bir şey yazmıyor fakat hal böyleyken MYO'lara DR olmayan öğr. gör. almamak diye bir durum ülkemiz için gerçekçi değil. [B]Özetle, MYO'ların ders verecek öğretim görevlilerine ihtiyacı var ve bu oran çoğunlukla yüksek lisans mezunu kişilerle karşılanacaktır.[/B] Bu arada, yüksek lisansı olmayanlar öğretim görevliliğini [B]maalesef[/B] unutmalı (çooook özel (!) alanlar dışında). O maddeden dönüş olmaz. Zaten o madde bu yeni yönetmelikten birkaç ay önce getirilmişti. Etraf YL, DR mezunu işsizlerle doluyken deneyime kimse dönüp bakmaz kusura bakmayın.[B] Doğrusu budur demiyorum. [/B]Fakat tecrübelerime dayanarak olacağın bu olduğunu düşünüyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...