Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ar-Gör" data-source="post: 495540" data-attributes="member: 34044"><p>Arkadaşlar Yök'ün bu kararı ile dananın kuyruğu koptu ve bence her şey daha çok netleşti.</p><p></p><p>1- Norm Kadro çalışmaları tamamlanmadan ilana çıkamazsınız demek aynı zamanda henüz yayımlanmayan ve bizlerin merakla beklediği ikinci yönetmeliğin "bence" Norm Kadro çalışmaları bitince yayımlanacağı anlamına geliyor. Çünkü eğer Öğretim Üyeliği için bile şu an ilana çıkılamayacaksa, Öğretim Elamanlığı için asla önceden ilana çıkılamaz diye düşünüyorum. Bence Yök Norm Kadro çalışmaları tamamlanınca bütün ilanları serbest bırakacak!</p><p></p><p>2- Aralık ayı meselesinde ise bu karar Norm Kardo çalışmalarını hızlandıracak evet ve bu hız çalışmaların en geç 31 Kasım 2018 günü son gün olmak üzere tamamlanmasına neden olcak ki 2018 yılı kadrolarını Aralık olmadan, 2019 kadrolarını da 31 Aralık 2018'e kadar görmüş olacağız diye bir ihtimal veriyorum kendimce!</p><p></p><p>3- Son olarak YÖK'ün sağı solu belli olmadığı için bütün bu tarihler ve ince hesaplar anlamını yitiriyor ki bir bakmışız yarın ama yine bir bakmışız 2019 Ocak ayında bile ilan çıkabilir!</p><p></p><p>NOT: Gerçekten eğer hakkaniyetli bi sonuç olacaksa bu 2018 yılı kadrolarını Kasım, 2019 kadrolarını da Aralık ayında görmemiz olacaktır. Hatta 2019 kadroları Aralıkta planlanacak ise bizler bu ilanları 2019 yılı süresince ancak görebileceğiz, toplu şekilde değil herhalde!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ar-Gör, post: 495540, member: 34044"] Arkadaşlar Yök'ün bu kararı ile dananın kuyruğu koptu ve bence her şey daha çok netleşti. 1- Norm Kadro çalışmaları tamamlanmadan ilana çıkamazsınız demek aynı zamanda henüz yayımlanmayan ve bizlerin merakla beklediği ikinci yönetmeliğin "bence" Norm Kadro çalışmaları bitince yayımlanacağı anlamına geliyor. Çünkü eğer Öğretim Üyeliği için bile şu an ilana çıkılamayacaksa, Öğretim Elamanlığı için asla önceden ilana çıkılamaz diye düşünüyorum. Bence Yök Norm Kadro çalışmaları tamamlanınca bütün ilanları serbest bırakacak! 2- Aralık ayı meselesinde ise bu karar Norm Kardo çalışmalarını hızlandıracak evet ve bu hız çalışmaların en geç 31 Kasım 2018 günü son gün olmak üzere tamamlanmasına neden olcak ki 2018 yılı kadrolarını Aralık olmadan, 2019 kadrolarını da 31 Aralık 2018'e kadar görmüş olacağız diye bir ihtimal veriyorum kendimce! 3- Son olarak YÖK'ün sağı solu belli olmadığı için bütün bu tarihler ve ince hesaplar anlamını yitiriyor ki bir bakmışız yarın ama yine bir bakmışız 2019 Ocak ayında bile ilan çıkabilir! NOT: Gerçekten eğer hakkaniyetli bi sonuç olacaksa bu 2018 yılı kadrolarını Kasım, 2019 kadrolarını da Aralık ayında görmemiz olacaktır. Hatta 2019 kadroları Aralıkta planlanacak ise bizler bu ilanları 2019 yılı süresince ancak görebileceğiz, toplu şekilde değil herhalde! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...