Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AkademiForumcu" data-source="post: 495431"><p>Yönetmeliğe ve uygulamaya hakim olmayan, sadece değişkenleri yorumlayarak fikir beyan etmeye çalışan biri olarak yorumlama yapmak isterim: forumu dışarıdan takip ettiğim kadarıyla 13 Kasım 60 günlük sürenin son günü olarak kabul ediliyor. Bu 60 gün, hangi vak'anın dolma süresi, açıkçası buna da çok fazla vakıf değilim. Fakat Türkiye bürokrasisinin dinamiklerini bilen biri ve konjonktürü tahmin etmeye çalışan biri olarak şunu iddia edebilirim ki; 13 Kasım'da bir milat olacağını sanmıyorum. 13 Kasım'da yeni bir yönetmeliğin yayınlanacağını da sanmıyorum. Bu tür olaylar genelde kimsenin beklemediği anda gerçekleşir. Hiçbir duyum olmaksızın, şunu düşünüyorum ki ilanların çıkışı 2019'a kayacak gibi duruyor. Beklentimi de bu yönde düşürüyorum; zira öncesinde bir gelişme yaşanırsa sevinmeye devam edeceğim, fakat yaşanmaması durumunda hayal kırıklığımı biraz önlemeye çalışacağım. Herkesin hayaline kavuşmasını temenni ederim, iyi forumlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AkademiForumcu, post: 495431"] Yönetmeliğe ve uygulamaya hakim olmayan, sadece değişkenleri yorumlayarak fikir beyan etmeye çalışan biri olarak yorumlama yapmak isterim: forumu dışarıdan takip ettiğim kadarıyla 13 Kasım 60 günlük sürenin son günü olarak kabul ediliyor. Bu 60 gün, hangi vak'anın dolma süresi, açıkçası buna da çok fazla vakıf değilim. Fakat Türkiye bürokrasisinin dinamiklerini bilen biri ve konjonktürü tahmin etmeye çalışan biri olarak şunu iddia edebilirim ki; 13 Kasım'da bir milat olacağını sanmıyorum. 13 Kasım'da yeni bir yönetmeliğin yayınlanacağını da sanmıyorum. Bu tür olaylar genelde kimsenin beklemediği anda gerçekleşir. Hiçbir duyum olmaksızın, şunu düşünüyorum ki ilanların çıkışı 2019'a kayacak gibi duruyor. Beklentimi de bu yönde düşürüyorum; zira öncesinde bir gelişme yaşanırsa sevinmeye devam edeceğim, fakat yaşanmaması durumunda hayal kırıklığımı biraz önlemeye çalışacağım. Herkesin hayaline kavuşmasını temenni ederim, iyi forumlar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...