Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 495371" data-attributes="member: 103373"><p>Bir öğretim elemanına düşen öğrenci sayısı konusunda YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın bir beyanatını ölçüt alırsak ortalama 58 öğrenci bile çok fazla iken 1.000 öğrencinin normal kabul edilmesi abesle iştigal olur..</p><p></p><p>Norm Kadro Yönetmeliği yayınlandıktan sonra hala öğretim üyesi ilanları çıkabiliyorsa (Temmuz'dan önce izni alınan kadrolar geyiğine lütfen girmeyin birincisi izin alınan kadrolar dışında da ilanlar verildi biliyorum ikincisi izni alınmış olsa da nasıl öğretim elemanı ilanları çıkılamayacak diye ahkam kesiliyorsa bunlarında çıkılmaması gerekirdi bu durumda..) öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanlarının alım usul ve koşullarını belirleyecek olan yönetmelik yayınlandıktan sonra bu ilanlarda rahatlıkla çıkılabilir. Ben burada varsayımla konuşmuyorum temellendirmediğim hiçbir iddiam şimdiye kadar olmadı. Ne kadar gereksiz bir takıntı haline geldi şu norm kadro yönetmeliği neyse dileyen dilediğini düşünür ve buna inanır ben gördüğüm ne ise onu söylüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 495371, member: 103373"] Bir öğretim elemanına düşen öğrenci sayısı konusunda YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın bir beyanatını ölçüt alırsak ortalama 58 öğrenci bile çok fazla iken 1.000 öğrencinin normal kabul edilmesi abesle iştigal olur.. Norm Kadro Yönetmeliği yayınlandıktan sonra hala öğretim üyesi ilanları çıkabiliyorsa (Temmuz'dan önce izni alınan kadrolar geyiğine lütfen girmeyin birincisi izin alınan kadrolar dışında da ilanlar verildi biliyorum ikincisi izni alınmış olsa da nasıl öğretim elemanı ilanları çıkılamayacak diye ahkam kesiliyorsa bunlarında çıkılmaması gerekirdi bu durumda..) öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanlarının alım usul ve koşullarını belirleyecek olan yönetmelik yayınlandıktan sonra bu ilanlarda rahatlıkla çıkılabilir. Ben burada varsayımla konuşmuyorum temellendirmediğim hiçbir iddiam şimdiye kadar olmadı. Ne kadar gereksiz bir takıntı haline geldi şu norm kadro yönetmeliği neyse dileyen dilediğini düşünür ve buna inanır ben gördüğüm ne ise onu söylüyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...