Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Umut Can" data-source="post: 495329" data-attributes="member: 104086"><p>Yine sayfalarca boş muhabbetler yapılmış, neyse asıl konuya gelelim son 5 sayfada hep aynı sorular sorulmuş değerli hocalarım cevap vermiş adam cecabı okumadan yine aynı soruyu sormuş çok değerli akademisyen adayları neyse sağlık olsun..... </p><p>1- usul ve esaslarla ilişkili yönetmelik düzenleme için geri gönderilen yönetmelikti ve tahminimce (öncekini yönetmelik tarihini vermiştim) pazartesi yada salı resmi gazetede yayınlanacak böylelikle ilana çıkılma serbest olacak ama bizim üniversiteler aralık ayında ilana çıkacak çünkü yökle ters düşmekten korkacak yani anlayacağınız ne olursa olsun kimse kendini ateşe atmaz aralıkta ilanlar çıkar ocakta alımlar olur kesin ve net kimse ilk ilana çıkmaya cesaret edemez herkes aralığı ve hatta aralık sonunun bekler.</p><p>2- alım şartlarında değişme istiyorum ama çıkcağını beklemiyorum çıkarsa torpilin önüne geçilir sizce çıkarlarmı hiç ama uygulamalı bilimlerde yökün açıklamasında olduğu gibi yds ve ales bir kaç bölümde kaldırılacak</p><p>3- norm kadro meselesinde öğretim görevlilerini bağlar bir durum yok rahat olun öğretim elemanlarında ve araştırma görevlileri için ise büyük üniversitelere sıkıntı yaşar küçük doğu üniversitelerine zaten hoca bulamıyorsan onunda çaresini büyük üniversiteler ahbab ilişkisiyle çözer</p><p></p><p>Sonuç hiç bir cacık değişmedi olan 5 ayımıza oldu. Hayırlı günler Allaha emanet olun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Umut Can, post: 495329, member: 104086"] Yine sayfalarca boş muhabbetler yapılmış, neyse asıl konuya gelelim son 5 sayfada hep aynı sorular sorulmuş değerli hocalarım cevap vermiş adam cecabı okumadan yine aynı soruyu sormuş çok değerli akademisyen adayları neyse sağlık olsun..... 1- usul ve esaslarla ilişkili yönetmelik düzenleme için geri gönderilen yönetmelikti ve tahminimce (öncekini yönetmelik tarihini vermiştim) pazartesi yada salı resmi gazetede yayınlanacak böylelikle ilana çıkılma serbest olacak ama bizim üniversiteler aralık ayında ilana çıkacak çünkü yökle ters düşmekten korkacak yani anlayacağınız ne olursa olsun kimse kendini ateşe atmaz aralıkta ilanlar çıkar ocakta alımlar olur kesin ve net kimse ilk ilana çıkmaya cesaret edemez herkes aralığı ve hatta aralık sonunun bekler. 2- alım şartlarında değişme istiyorum ama çıkcağını beklemiyorum çıkarsa torpilin önüne geçilir sizce çıkarlarmı hiç ama uygulamalı bilimlerde yökün açıklamasında olduğu gibi yds ve ales bir kaç bölümde kaldırılacak 3- norm kadro meselesinde öğretim görevlilerini bağlar bir durum yok rahat olun öğretim elemanlarında ve araştırma görevlileri için ise büyük üniversitelere sıkıntı yaşar küçük doğu üniversitelerine zaten hoca bulamıyorsan onunda çaresini büyük üniversiteler ahbab ilişkisiyle çözer Sonuç hiç bir cacık değişmedi olan 5 ayımıza oldu. Hayırlı günler Allaha emanet olun... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...