Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="enerjim" data-source="post: 495256" data-attributes="member: 103931"><p>2. yönetmelik kesin çıkacak neyin şühpesindesiniz anlamış değilim. Ayrıca norm kadro yönetmeliğine en az 3 4 kere ek düzenleme gelir. Personel d.b bile anlamamıl yeni yönetmeliği yoruma çok açık bu durum kafamızı agrıtabilir diyolar.</p><p>Ayrıca ales yds puanıyla övünenden akademisyen falan olmaz ingilizce bilmek farklı bişey yds den puan almak farklı bişey. Dil ve alesi 90 üstü olup tornavida bile tutmayı bilmeyen ar.gör lerde gördük (teknik bölüm için konuşuyorum) dil ve alesi sınırda geçmiş olup gözü kapalı sistem tasarlayan kuran tulumla çalışan ar gör. de gördük. Akademide önemli olan kişinin uzmanlık alanındaki bilgisi ve alanındaki hakimiyetidir. Ydsden yüksek puan almak değil ingilizce bilmek akademisyenin evrenselleşmesi sağlar.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Myo öğretim görevlisi alım şartlarının yükseltilmesi konusuna gelince myo larda önemli olan öğretim görevlilerinin yükselmesi doktoralı olması doç olması değil kendini alanında güncel tutması, piyasada ihtiyaç duyulan yeni bilgileri teknolojileri takip etmesi ve bu bilgiler doğrultusunda iş dünyasına ara teknik eleman yetiştirmektir. Alanında güncel bilgi sahibi olduğu sürece isterse sıfır yayın yapsın öğretim görevliliğinden emekli olsun ister profluğa yükselsin kişinin kendisini bağlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enerjim, post: 495256, member: 103931"] 2. yönetmelik kesin çıkacak neyin şühpesindesiniz anlamış değilim. Ayrıca norm kadro yönetmeliğine en az 3 4 kere ek düzenleme gelir. Personel d.b bile anlamamıl yeni yönetmeliği yoruma çok açık bu durum kafamızı agrıtabilir diyolar. Ayrıca ales yds puanıyla övünenden akademisyen falan olmaz ingilizce bilmek farklı bişey yds den puan almak farklı bişey. Dil ve alesi 90 üstü olup tornavida bile tutmayı bilmeyen ar.gör lerde gördük (teknik bölüm için konuşuyorum) dil ve alesi sınırda geçmiş olup gözü kapalı sistem tasarlayan kuran tulumla çalışan ar gör. de gördük. Akademide önemli olan kişinin uzmanlık alanındaki bilgisi ve alanındaki hakimiyetidir. Ydsden yüksek puan almak değil ingilizce bilmek akademisyenin evrenselleşmesi sağlar. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Myo öğretim görevlisi alım şartlarının yükseltilmesi konusuna gelince myo larda önemli olan öğretim görevlilerinin yükselmesi doktoralı olması doç olması değil kendini alanında güncel tutması, piyasada ihtiyaç duyulan yeni bilgileri teknolojileri takip etmesi ve bu bilgiler doğrultusunda iş dünyasına ara teknik eleman yetiştirmektir. Alanında güncel bilgi sahibi olduğu sürece isterse sıfır yayın yapsın öğretim görevliliğinden emekli olsun ister profluğa yükselsin kişinin kendisini bağlar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...