Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Gastronom" data-source="post: 495211" data-attributes="member: 103569"><p>Arkadaslar merhabalar. Gastronomi mutfak sanatlari mezunu olarak sizlere bölümüz hakkinda bilgiler verip, alayli kisilerin bizimle ayni klasmanda ole bilme ihtimali bile sacma oldugunu size anlatayim. Bölümde suan 9 YL var doktora ise 2 tane anca vardir. biri bu sene acildi. Butun universitelerin hocalari suanda gastronomi ile alakasi olmayan bölüm hocalari. Nereye giderseniz o sekilde. Ben Gastronomi lisans okudum ve gastronomi YL yapiyorum. Sayfayi ilk gunden beri takip ediyorum. Universitelerde sadece mutfak dersi verilmez. Hele uygulama dersi sadece 1 sene icerisinde 2 ders anca vardir. Geri kalan butun dersler teorikdir. Osmanli mutfagi, dunya mutfaklari, restoranlar, kuver bilgileri, turizm dersleri, gida dersleri, hijyen dersleri .... diye uzar gider. Sinavsiz gecis yapmak demek Bu kisilerin sadece uygulamaya girmesi demek. Ben kendi bolumumde yetismis kendi alanimda uzmanlasmis biriyken Ascilik egitimi verebilmek icin alaninda 15yil deneyimli olan asciyla ayni olmak mantikli degil. Mutfak derslerinde enfazla kesme bicme dograma pisirme teknikleri gosterilir. Malzeme varsa bi kac yemek yaptirilir. Yani bolum icin tecrube getektirecek hic bir ihtiyac yoktur. Ben ayrica diger derslere girebilirken sadece mutfak elemani almak sacma.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gastronom, post: 495211, member: 103569"] Arkadaslar merhabalar. Gastronomi mutfak sanatlari mezunu olarak sizlere bölümüz hakkinda bilgiler verip, alayli kisilerin bizimle ayni klasmanda ole bilme ihtimali bile sacma oldugunu size anlatayim. Bölümde suan 9 YL var doktora ise 2 tane anca vardir. biri bu sene acildi. Butun universitelerin hocalari suanda gastronomi ile alakasi olmayan bölüm hocalari. Nereye giderseniz o sekilde. Ben Gastronomi lisans okudum ve gastronomi YL yapiyorum. Sayfayi ilk gunden beri takip ediyorum. Universitelerde sadece mutfak dersi verilmez. Hele uygulama dersi sadece 1 sene icerisinde 2 ders anca vardir. Geri kalan butun dersler teorikdir. Osmanli mutfagi, dunya mutfaklari, restoranlar, kuver bilgileri, turizm dersleri, gida dersleri, hijyen dersleri .... diye uzar gider. Sinavsiz gecis yapmak demek Bu kisilerin sadece uygulamaya girmesi demek. Ben kendi bolumumde yetismis kendi alanimda uzmanlasmis biriyken Ascilik egitimi verebilmek icin alaninda 15yil deneyimli olan asciyla ayni olmak mantikli degil. Mutfak derslerinde enfazla kesme bicme dograma pisirme teknikleri gosterilir. Malzeme varsa bi kac yemek yaptirilir. Yani bolum icin tecrube getektirecek hic bir ihtiyac yoktur. Ben ayrica diger derslere girebilirken sadece mutfak elemani almak sacma. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
Üst