Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="DOKTORALI" data-source="post: 495181" data-attributes="member: 103642"><p>ne var bende 2 yıl bir firmanın arge departmanında çalıştım sigortamda öyle yattı ama arge ile alaklı hiç bir iş yapmadım. iş yeri sahibiylede aram iyiydi raferans ol desem olur. 2 yıl değilde 10 yıl çalışsam olurmu yani. yada söyle örnek vereyim. bizim arkadas babasının şirketinde çalııyor gözüküyor ama işe gittiği yok o adamda referanssız kalmaz heralde. neyse bunlarıda geçelim. isterse 50 yıl çalışsın. lise değil hocam buralar. bugün meb bile öğretmenler yüksek lisans yapmalı derken siz kalkımış akademiye sırf tecrübesi çok diye o işi çok yapmış diye birini alamazsınız. çok gerekli derslere zaten ücretli alınıyor. 1 2 ders için. yani kador vermek çok ayrı bir mesele. gene söylüyorum. bir şeyi bilmek ayrı sey aktarmak çok ayrı şey. yanınızda çalıştırdığınız kalfaya bile ustalıgını vermek istediğinizde usta öğretici belgesi sorulurken siz kalkmış 10 yıl bir yerde çalıştı diye akademide kadro verilsin diyorsunuz. hayret ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DOKTORALI, post: 495181, member: 103642"] ne var bende 2 yıl bir firmanın arge departmanında çalıştım sigortamda öyle yattı ama arge ile alaklı hiç bir iş yapmadım. iş yeri sahibiylede aram iyiydi raferans ol desem olur. 2 yıl değilde 10 yıl çalışsam olurmu yani. yada söyle örnek vereyim. bizim arkadas babasının şirketinde çalııyor gözüküyor ama işe gittiği yok o adamda referanssız kalmaz heralde. neyse bunlarıda geçelim. isterse 50 yıl çalışsın. lise değil hocam buralar. bugün meb bile öğretmenler yüksek lisans yapmalı derken siz kalkımış akademiye sırf tecrübesi çok diye o işi çok yapmış diye birini alamazsınız. çok gerekli derslere zaten ücretli alınıyor. 1 2 ders için. yani kador vermek çok ayrı bir mesele. gene söylüyorum. bir şeyi bilmek ayrı sey aktarmak çok ayrı şey. yanınızda çalıştırdığınız kalfaya bile ustalıgını vermek istediğinizde usta öğretici belgesi sorulurken siz kalkmış 10 yıl bir yerde çalıştı diye akademide kadro verilsin diyorsunuz. hayret ediyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...