Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="DOKTORALI" data-source="post: 495163" data-attributes="member: 103642"><p>Arkadaşlar size birşey anlatmak istiyorum norm falan hikaye. bakın ben doktora öğrencisi tez aşamasındyım. yüksek lisansımıda aynı yerde yaptım. 5 yıl laboratuvarlarda afedersiniz it gibi çalıştım. projeler, yayın çalışmaları, tez çalışmam, hocaların özel işleri ne derseniz. kadro istediğim zamanda ya bize kadro çıkmıyor çok öğrenci yok bilmem ne dediler. sonra kadrolar açıldı ben yüksek lisans yapıyorsam doktora kosulu doktora yaparken yüksek lisans kosuluyla kadro açtılar. sonra baktım ki gelen biri bizim bölüm mezunu bile değil ama annesi babası bizim ünide öğretim üyesiymiş. diğeri ise 15 temmuzdan önce izmirde malum şahsın dersanesinde çalışıyormuş. bu arada bi tanede 50 d de çalışan biri vardı onada 33 a kadrosu açacaklar beni kenara çekip dediler ki kadro açılacak ama seni alamayız. çünkü hemen 33 a kadrosu alamazsın önce 50 d de olanlar 33 a kadrosu olur dediler. bende öyle şeymi olur dediğimde. laboratuvarı bana kapattılar mal gibi ortada kaldım. hiç bir çalışma vermediler. bende memleketime döndüm. o kişiyide kadro açmadan 33 a ya aldılar. nasıl derseniz bir ara rektörlere yetki verilmişti 33 a ya geçirebilirsiniz diye o şekilde. 50 d kalktıgı zamanlar. şimdi bana kimse adalet liyakatten bahsetmesin. bu arada döndüğümden beri işsizim. 1 yıl falan oldu. kpss ye falan hazırlanmayı düşünüyorum artık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DOKTORALI, post: 495163, member: 103642"] Arkadaşlar size birşey anlatmak istiyorum norm falan hikaye. bakın ben doktora öğrencisi tez aşamasındyım. yüksek lisansımıda aynı yerde yaptım. 5 yıl laboratuvarlarda afedersiniz it gibi çalıştım. projeler, yayın çalışmaları, tez çalışmam, hocaların özel işleri ne derseniz. kadro istediğim zamanda ya bize kadro çıkmıyor çok öğrenci yok bilmem ne dediler. sonra kadrolar açıldı ben yüksek lisans yapıyorsam doktora kosulu doktora yaparken yüksek lisans kosuluyla kadro açtılar. sonra baktım ki gelen biri bizim bölüm mezunu bile değil ama annesi babası bizim ünide öğretim üyesiymiş. diğeri ise 15 temmuzdan önce izmirde malum şahsın dersanesinde çalışıyormuş. bu arada bi tanede 50 d de çalışan biri vardı onada 33 a kadrosu açacaklar beni kenara çekip dediler ki kadro açılacak ama seni alamayız. çünkü hemen 33 a kadrosu alamazsın önce 50 d de olanlar 33 a kadrosu olur dediler. bende öyle şeymi olur dediğimde. laboratuvarı bana kapattılar mal gibi ortada kaldım. hiç bir çalışma vermediler. bende memleketime döndüm. o kişiyide kadro açmadan 33 a ya aldılar. nasıl derseniz bir ara rektörlere yetki verilmişti 33 a ya geçirebilirsiniz diye o şekilde. 50 d kalktıgı zamanlar. şimdi bana kimse adalet liyakatten bahsetmesin. bu arada döndüğümden beri işsizim. 1 yıl falan oldu. kpss ye falan hazırlanmayı düşünüyorum artık. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...