Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tumua" data-source="post: 494741" data-attributes="member: 98156"><p>Hocam ben tartışmanın başladığı ilk akşamdan itibaren takip ediyorum ancak herhangi bir girişimde bulunmadım. Çünkü dilim için özür dilerim ama hep aynı "terane". </p><p></p><p>Evet Oğulhan hocamız yüzde 99 gibi bir oran vermektense, çünkü bu oran öyle böyle bir oran değil, "olabilir duyumlarıma göre bu hafta çıkabilir" gibi bir üslup kullanabilirdi. Ancak heyecanına ket vurup duyumlarını ya da düşüncelerini soğukkanlılıkla yazmamış. Ancak ben bir şeylerin olmasını bizim kadar çok isteyen bunu heyecanla yansıtan bir insan görüyorum Oğulhan hocamda ki bu hepimizde farklı duygu durumlarıyla yansıyor. Madem sayfalarca kıyamet kopartılacak o halde gerçekten art niyetle yazıldığı gün gibi belli olan, bizleri ve süreci provoke etmek için buraya yazdıkları çok belli olan 1 2 kullanıcı var onlara ses çıkartılsaydı. Aynı zamanda evet eleştirilebilir duyumlar da düşünceler de ancak birbirimizi forum sitesinden engelletecek derece kinlenmek niye? </p><p>Burası forum sitesi yahu Yaşar hocamın Oğulhan hocamın benim Mollose hocamın Ar gör hocamın Helena hocamın Sultan Baybars hocamın Doktoralı hocamın ve diğer değerli katkı sağlayıcıların yazdıkları imzalı dilekçeler değil. YÖK belli ki son dakikaya kadar -elinden bazı güçleri alındığı için- tabiri caizse çalıyı dolaşacak ve öyle açıklayacak. Dolayısıyla yapacak bir şey bu saatten sonra yok. </p><p>Birisi çıkar yarın der öteki haftaya der beriki Aralık'ta da çıkabilir der, denildi, denilecek. Buraya bunları yazmak için üye olmaya dahi gerek yok. Belki de Oğulhan hocamın kanalları onu yanıltıyor belki de YÖK'te beklenmedik bir durum oldu belki de Oğulhan hocam heyecanına çok fazla yenik düştü. O yüzden inanıp inanmamak ya da umut besleyip beslememek biraz da sizin iradenize bağlı. Forum kuralları aşılmadığı şekilde burada herkes konuyla ilgili her düşünceyi paylaşabilir. Akis bir şey olursa yöneticilerimiz er geç yetişip nizama sokuyorlar. Yani yazmayın etmeyin engelleyin demek şu süreçte el ele vermesi gereken bir avuç insanın birbirlerine kullanması gereken bir dil değil. En azından şu sancılı dönemde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumua, post: 494741, member: 98156"] Hocam ben tartışmanın başladığı ilk akşamdan itibaren takip ediyorum ancak herhangi bir girişimde bulunmadım. Çünkü dilim için özür dilerim ama hep aynı "terane". Evet Oğulhan hocamız yüzde 99 gibi bir oran vermektense, çünkü bu oran öyle böyle bir oran değil, "olabilir duyumlarıma göre bu hafta çıkabilir" gibi bir üslup kullanabilirdi. Ancak heyecanına ket vurup duyumlarını ya da düşüncelerini soğukkanlılıkla yazmamış. Ancak ben bir şeylerin olmasını bizim kadar çok isteyen bunu heyecanla yansıtan bir insan görüyorum Oğulhan hocamda ki bu hepimizde farklı duygu durumlarıyla yansıyor. Madem sayfalarca kıyamet kopartılacak o halde gerçekten art niyetle yazıldığı gün gibi belli olan, bizleri ve süreci provoke etmek için buraya yazdıkları çok belli olan 1 2 kullanıcı var onlara ses çıkartılsaydı. Aynı zamanda evet eleştirilebilir duyumlar da düşünceler de ancak birbirimizi forum sitesinden engelletecek derece kinlenmek niye? Burası forum sitesi yahu Yaşar hocamın Oğulhan hocamın benim Mollose hocamın Ar gör hocamın Helena hocamın Sultan Baybars hocamın Doktoralı hocamın ve diğer değerli katkı sağlayıcıların yazdıkları imzalı dilekçeler değil. YÖK belli ki son dakikaya kadar -elinden bazı güçleri alındığı için- tabiri caizse çalıyı dolaşacak ve öyle açıklayacak. Dolayısıyla yapacak bir şey bu saatten sonra yok. Birisi çıkar yarın der öteki haftaya der beriki Aralık'ta da çıkabilir der, denildi, denilecek. Buraya bunları yazmak için üye olmaya dahi gerek yok. Belki de Oğulhan hocamın kanalları onu yanıltıyor belki de YÖK'te beklenmedik bir durum oldu belki de Oğulhan hocam heyecanına çok fazla yenik düştü. O yüzden inanıp inanmamak ya da umut besleyip beslememek biraz da sizin iradenize bağlı. Forum kuralları aşılmadığı şekilde burada herkes konuyla ilgili her düşünceyi paylaşabilir. Akis bir şey olursa yöneticilerimiz er geç yetişip nizama sokuyorlar. Yani yazmayın etmeyin engelleyin demek şu süreçte el ele vermesi gereken bir avuç insanın birbirlerine kullanması gereken bir dil değil. En azından şu sancılı dönemde. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...