Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ogulhankayabas" data-source="post: 494689" data-attributes="member: 98574"><p>13 Eylül'deki süreçte duyum aldığım kanalların güvenilirliğini ben gördüm hocam siz rahat olun o konuda. Eleştirilere açığım, lakin ben asla %100 demedim, duyum aldım %99 çıkacakta demedim. Aldığım duyumlardan hareketle şahsi kanaatim %99 haftaya çıkacak dedim. Bu ikisi çok farklı şeyler. Herhangi bir yök yetkilisiyle direk görüşmedim, rektör hocayla da direk görüşmedim, bana bilgiyi veren çok güvendiğim bir hocanın dediğine göre yök yetkilisi rektör hocaya kasımın başında ilana çılabileceksiniz demiş, ben bundan hareketle kendi düşüncem olarak %99 dedim. Olur olmaz beni hiç bağlamaz. Belki yökte eksta gelişmeler yaşandı ve süreç uzadı kim bilebilir? Sizin de dediğiniz gibi vahdet hoca dahi sessiz devrim yapıldığını söylüyor. Ne oluyor ne bitiyor bilmek mümkün değil. Ben sadece aldığım bilgi, duyum ve tecrübelerden hareketle şahsi kanaatlerimi paylaşıyorum, bunu kaç kez daha yazacağım gerçekten bilmiyorum. [MENTION=103373]yasarayanoglu[/MENTION] hocam sizce ben kabahatli miyim?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ogulhankayabas, post: 494689, member: 98574"] 13 Eylül'deki süreçte duyum aldığım kanalların güvenilirliğini ben gördüm hocam siz rahat olun o konuda. Eleştirilere açığım, lakin ben asla %100 demedim, duyum aldım %99 çıkacakta demedim. Aldığım duyumlardan hareketle şahsi kanaatim %99 haftaya çıkacak dedim. Bu ikisi çok farklı şeyler. Herhangi bir yök yetkilisiyle direk görüşmedim, rektör hocayla da direk görüşmedim, bana bilgiyi veren çok güvendiğim bir hocanın dediğine göre yök yetkilisi rektör hocaya kasımın başında ilana çılabileceksiniz demiş, ben bundan hareketle kendi düşüncem olarak %99 dedim. Olur olmaz beni hiç bağlamaz. Belki yökte eksta gelişmeler yaşandı ve süreç uzadı kim bilebilir? Sizin de dediğiniz gibi vahdet hoca dahi sessiz devrim yapıldığını söylüyor. Ne oluyor ne bitiyor bilmek mümkün değil. Ben sadece aldığım bilgi, duyum ve tecrübelerden hareketle şahsi kanaatlerimi paylaşıyorum, bunu kaç kez daha yazacağım gerçekten bilmiyorum. [MENTION=103373]yasarayanoglu[/MENTION] hocam sizce ben kabahatli miyim? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...