Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ogulhankayabas" data-source="post: 494444" data-attributes="member: 98574"><p>Hatalarımı ve yanlışlarımı her daim kabul etmeye ve özür dilemeye özen gösteririm hocam. Muhakkak herkes gibi eksiklerim vardır, doğrudur. Üslubu dairesinde her eleştiri ve tenkiti kabul ederim. Ama hakaret ve iftiraya varan haksız ithamlara sessiz kalmaz, hadlerini bildiririm. [MENTION=65979]spain[/MENTION] bu lafım size değil tabiki sizden bir hakaret ve iftira duymadım. İftira ve hakaret edenler kendilerini çok iyi biliyorlar. Bakın benim nickim dahi sahte değil, adım ve soyadımla burdayım, hani o beni facebooktan bulanlar var ya onlar iyi okusun bunu yerim yurdum, işim gücüm her şeyim bellidir. Kime neden yanlış bilgi veya uydurma duyuö yazayım yahu? Deli miyim ben? İnsanların hayatını etkileyecek en önemli mesele de neden insanları kandırayım? Bundan evvela Rabbime sığınırım.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>O teşekkür bana ait hocam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ogulhankayabas, post: 494444, member: 98574"] Hatalarımı ve yanlışlarımı her daim kabul etmeye ve özür dilemeye özen gösteririm hocam. Muhakkak herkes gibi eksiklerim vardır, doğrudur. Üslubu dairesinde her eleştiri ve tenkiti kabul ederim. Ama hakaret ve iftiraya varan haksız ithamlara sessiz kalmaz, hadlerini bildiririm. [MENTION=65979]spain[/MENTION] bu lafım size değil tabiki sizden bir hakaret ve iftira duymadım. İftira ve hakaret edenler kendilerini çok iyi biliyorlar. Bakın benim nickim dahi sahte değil, adım ve soyadımla burdayım, hani o beni facebooktan bulanlar var ya onlar iyi okusun bunu yerim yurdum, işim gücüm her şeyim bellidir. Kime neden yanlış bilgi veya uydurma duyuö yazayım yahu? Deli miyim ben? İnsanların hayatını etkileyecek en önemli mesele de neden insanları kandırayım? Bundan evvela Rabbime sığınırım. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] O teşekkür bana ait hocam. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...