Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 494403" data-attributes="member: 103373"><p>Enteresan bir talep olmuş öğretim üyeliğine yükselmede dahi doktora sonrası yayınlar dikkate alınır bahsettiğiniz Öğr. Gör. doktorasını tamamlamış mı bilmiyorum ama hele ki tamamlamamışsa daha da garip. Öğretim Görevlilerinin işi bilimsel üretim değildir..</p><p></p><p>Bu arada yeni bölüm açma kriteri ile ilgili haberin asparagas olduğunu anlattıktan sonra gönderiler tekrar düzenlenmiş ama tabi bilgiye dayalı olmayınca komik olmuş. Bu doluluk oranı meselesi her yıl kontenjan ve yerleşme sayıları değiştiği için tekrar belirlenir ben 2015 teki haberi sadece örnek olsun diye verdim. Geçen yıl için de oranlar aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Çok önemli bir haber gibi lanse edilmiş ama değil bizi ya da konumuzu yakından uzaktan bağlayan bir mesele ise hiç değil.. Her duyulan görülene göre analiz kasmak altyapı olmayınca sorun olabiliyor benden söylemesi..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 494403, member: 103373"] Enteresan bir talep olmuş öğretim üyeliğine yükselmede dahi doktora sonrası yayınlar dikkate alınır bahsettiğiniz Öğr. Gör. doktorasını tamamlamış mı bilmiyorum ama hele ki tamamlamamışsa daha da garip. Öğretim Görevlilerinin işi bilimsel üretim değildir.. Bu arada yeni bölüm açma kriteri ile ilgili haberin asparagas olduğunu anlattıktan sonra gönderiler tekrar düzenlenmiş ama tabi bilgiye dayalı olmayınca komik olmuş. Bu doluluk oranı meselesi her yıl kontenjan ve yerleşme sayıları değiştiği için tekrar belirlenir ben 2015 teki haberi sadece örnek olsun diye verdim. Geçen yıl için de oranlar aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Çok önemli bir haber gibi lanse edilmiş ama değil bizi ya da konumuzu yakından uzaktan bağlayan bir mesele ise hiç değil.. Her duyulan görülene göre analiz kasmak altyapı olmayınca sorun olabiliyor benden söylemesi.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...