Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bekleyiş" data-source="post: 494380" data-attributes="member: 103919"><p>Onur hocam söylediklerinize katılıyorum, zaten en başından beri norm kadro ile ilgili ortak görüş, genel bir tabirle -ihtiyacı olan birimler eleman alabilecek, ihtiyacı olmayan alamayacak-, Vahdet hoca da dahil zaten herkes bu görüşte.. norm kadro öğrenci sayılarınca göre ayarlanacak bir yönetmelik olacak.. </p><p></p><p>Alım kriterlerine gelince onun için ayrı bir yönetmelik çıkması gerekiyor norm kadroya dahil edilecek bir mevzuu değil haklısınız, ama norm kadroyla birlikte alım kriterlerinde de değişiklik olması ihtimal dahilinde.. kesinlik yok, Vahdet hoca bir otorite değil ama kendisi de olabilir dedi, sonuçta ülkemizde olan hiç bir şeye şaşırmamayı da öğrendik. </p><p></p><p>Benim şahsi korkum norm kadro ile alımlarda azalma olursadan sonrasında başlıyor. 1 ya da 2 öğretim görevlisi, araştırma görevlisi kadrosu ilan edilirse, şu anda bile en son başvurduğum yere 150 kişi başvurdu, daha çok başvuru olması, başka yerlerde açılmazsa norm kadrodan ötürü yığılma olur mu diye. İşte bu noktada da acaba alım kriterlerinde de khk ile değişiklik olur mu yönetmeliğin akabinde diye düşünüyorum, şahsi yorumlarımın sebebi bu, ALES, yabancı dil, yüksek lisans, tecrübe vs konularındaki puanlar veya yıl sayısı yükselir mi diye. </p><p></p><p>Beklemekten başka şu an için yapacak bir şeyin olmadığını da biliyoruz. 237 sayfanın çoğu varsayım ya da duyum ama kesinlik olmayınca insan varsayımlar üzerinden hareket ediyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bekleyiş, post: 494380, member: 103919"] Onur hocam söylediklerinize katılıyorum, zaten en başından beri norm kadro ile ilgili ortak görüş, genel bir tabirle -ihtiyacı olan birimler eleman alabilecek, ihtiyacı olmayan alamayacak-, Vahdet hoca da dahil zaten herkes bu görüşte.. norm kadro öğrenci sayılarınca göre ayarlanacak bir yönetmelik olacak.. Alım kriterlerine gelince onun için ayrı bir yönetmelik çıkması gerekiyor norm kadroya dahil edilecek bir mevzuu değil haklısınız, ama norm kadroyla birlikte alım kriterlerinde de değişiklik olması ihtimal dahilinde.. kesinlik yok, Vahdet hoca bir otorite değil ama kendisi de olabilir dedi, sonuçta ülkemizde olan hiç bir şeye şaşırmamayı da öğrendik. Benim şahsi korkum norm kadro ile alımlarda azalma olursadan sonrasında başlıyor. 1 ya da 2 öğretim görevlisi, araştırma görevlisi kadrosu ilan edilirse, şu anda bile en son başvurduğum yere 150 kişi başvurdu, daha çok başvuru olması, başka yerlerde açılmazsa norm kadrodan ötürü yığılma olur mu diye. İşte bu noktada da acaba alım kriterlerinde de khk ile değişiklik olur mu yönetmeliğin akabinde diye düşünüyorum, şahsi yorumlarımın sebebi bu, ALES, yabancı dil, yüksek lisans, tecrübe vs konularındaki puanlar veya yıl sayısı yükselir mi diye. Beklemekten başka şu an için yapacak bir şeyin olmadığını da biliyoruz. 237 sayfanın çoğu varsayım ya da duyum ama kesinlik olmayınca insan varsayımlar üzerinden hareket ediyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...